Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gospodin Grey će Vas sada primiti
Napokon je stigao najiščekivaniji trailer godine - za filmsku adaptaciju erotskog romana "50 nijansi sive"

Gospodin Grey će Vas sada primiti

Ne trebate biti obožavatelj da biste znali kako je knjiga 50 nijansi sive E. L. James ne samo svjetski besteller nego i kulturološki fenomen. Adaptaciju erotskog romana koji je pokrenuo cijelu lavinu sličnih priča o odnosu izme­đu dominatnog muškarca i pokorne mlade žene te oborio sve rekorde pro­daje željno iščekuju milijuni čitateljica kao i oni koji će napokon na velikom platnu provjeriti u čemu je tu kvaka makar iz čiste znatiželje.

Nakon informacija o snimanju filma koje su na kapaljku puštane u javnost te vrlo kratkog teaser trailera objavljenog prije par dana koji ne otkriva skoro ništa napokon su odlučili objaviti i prvi pravi trailer.

Glavne glumce više ne treba posebno predstavljati - to su Jamie Dornan i Dakota Johnson. Dornan se nalazi u ulozi mračnog i dominantnog milijardera Christiana Grey dok Johnson tumači lik mlade studentice Anastasije Steele koja se zaljubi u njega.

Scenarij je prema romanu E. L. James napravila Kelly Marcel dok redateljsku palicu drži redateljica Sam Taylor-Johnson. Film se u kinima očekuje za Valentinovo 2015. godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #12
    2 1
    cor cor @ 29.7.2014. 7:19

    iskustvo mi govori da sve što postane planetarno poznati hit u 90% slučajeva je samo reklama za jako loše djelo. niti me knjiga nit me film privlači, ako jednog dana naletim na tv-u, možda virnem. u svakom drugom slučaju, ne hvala.

    danas je seks sve što se prodaje a to s vremenom postaje bljutavo ali razumijem da još uvijek ima onih koji otkrivajusvijet i u svemu vide nešto novo,makar bilo isfucano, prozirno i pretjerano.

  • #11
    2 0
    aya aya @ 26.7.2014. 14:13

    @arista - ne ulazim u sadržaj postova, ali ovo ti nije 24sata i dnevnik.hr, pa da se brišu postovi. Onaj tko napiše "kritiku", treba stajati iza nje i biti spreman na drugačija mišljenja. E sada, ako pritom zaradi osvrt, koji te žestoko napada - deal with it - dok god te prostački ne vrijeđa, ostaje. Tako je barem bilo do sada.

  • #10
    4 1
    Arista arista @ 26.7.2014. 9:40

    Nisam pročitala 50 nijansi sive niti to planiram. Napisala sam samo da me film zanima zbog te "fame" koja je proizašla iz knjige. Tako da ne shvaćam kako si ti uopće uspio zaključiti da sam ja pročitala taj romančić, uostalom zato ga tako i zovem.

    Ali hvala na uvredama, vjerujem da se osjećaš kao pravi muškarac nakon toga. Ne treba meni odvjetnik, mene je samo začudilo da se netko osjeća podobnim na takav način sipati uvrede. Uostalom, sve što sam pisala, pisala sam općenito, a ovaj lik mene osobno napada.

    Bezveze. I jadno što uredništvo ne reagira na ovakve stvari.

  • #9
    0 0
    krushka krushka @ 26.7.2014. 1:07

    Aya oko sokolovo ili sam ja slabovidna

  • #8
    0 6
    bearfoot bearfoot @ 26.7.2014. 0:50

    svejedno, volim kad se i ti prištekaš....

Pogledaj sve komentare (12)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala