Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još dva glumca u Star Wars: Episode VII
Crystal Clarke i Pip Anderson novo su glumačko pojačanje sedme epizode Zvjezdanih ratova

Još dva glumca u Star Wars: Episode VII

Objavljena su još dva glumačka imena koja će se pridružiti setu sedme epizode Zvjezdanih ratova. Od 30.000 ljudi koliko ih se prijavilo na audicije diljem Amerike i Velike Britanije u 11 gradova, i još toliko koliko ih je poslalo on-line prijave, izabrani su Crystal Clarke i  Pip Anderson.

Glumci John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Gwendoline Christie i Lupita Nyong'o glumiti će uz bok originalne postave sage Zvjezdanih ratova: Harrisona Forda, Carrie Fisher, Marka Hamilla, Anthonyja Danielsa, Petera Mayhewa i Kennyju Bakera, a Crystal Clarke i Pip Anderson najnovije su glumačko pojačanje ovog znanstveno-fantastičnog serijala. Još je nejasno koje će uloge glumiti.

Crystal Clarke je američka glumica koja trenutno studira dramu dok se britanski glumac Pip Anderson nedavno pojavio u Sonyevoj reklami u kojoj pokazuje svoje parkour vještine.

Angažiranjem ovih mladih glumaca u Lucasfilmu potvrđuju tradiciju otkrivanja i usavršavanja mladih talenata. Produkcija filma je završena u Abu Dhabiju, a snimanje će se nastaviti u Londonu čim se Harrison Ford oporavi od ozljede noge. Podsjećamo, prošli mjesec je Harrison Ford prilikom snimanja slomio nogu te unatoč glasinama da će njegov oporavak još neko vrijeme potrajati, u studiju ističu kako se glumac izvrsno oporavlja. Također napominju da neće pomaknuti datum prikazivanja filma zakazanog za 18. prosinca 2015. godine.

B.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala