Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Blitz - film i video distribucija & CineStar stekli Superbrands status
Blitz je prvi distributer i kinoprikazivač u Hrvatskoj s ovim statusom

Blitz - film i video distribucija & CineStar stekli Superbrands status

Tvrtke Blitz film i video distribucija i Blitz-CineStar stekle su Superbrands status za 2008. Time je Blitz film i video distribucija postala prvi distributer filmova u Hrvatskoj koji je dobio ovo prestižno priznanje, a Blitz-CineStar naš prvi kinoprikazivač nositelj znaka Superbrands.

Stručno vijeće Superbrands za Hrvatsku okuplja više od 60 vodećih novinara, poslovnih i marketinških stručnjaka koji su svojim neovisnim glasanjem dodijelili status hrvatskih Superbrandova najboljim tržišnim markama u državi. Odluci stručnog vijeća o dodjeli statusa Superbrands ove godine se pridružila i šira javnost, potrošači. Javno glasovanje je organizirano u suradnji s vodećim medijskim kućama u Hrvatskoj.

Tvrtka Blitz film i video distribucija distribuira filmske sadržaje putem kina, videa, televizije i u posljednje vrijeme Interneta, a osnivanjem Blitz-CineStara postala je vodeći kino prikazivač i suvlasnik multipleks kina u Hrvatskoj.

Kao vodeći akteri distribucije i kinoprikazivaštva uspjeli su animirati kompletno hrvatsko tržište, proširiti djelatnost na okolne regije i susjedne države i na posebno osmišljen marketinški način prilagođen malenom tržištu, uspješno vratiti publiku u kina.

Superbrands status je još jedna potvrda prepoznatljivosti i kvalitete usluga multipleksa CineStar i proizvoda Blitz film i video distribucije koji zajedno njeguju tendenciju edukativno-kulturološkog obogaćivanja društva i razvoja zabave u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2019 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala