Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Live na FC-u: Swanson u pohodu prema borbi za pojas!
AT&T Centar u San Antoniju domaćin je UFC Fight Nighta: Swanson traži šestu pobjedu u nizu protiv Stephensa - 29. lipnja u 4 sata iza ponoći

Live na FC-u: Swanson u pohodu prema borbi za pojas!

UFC će nadolazećeg vikenda održati dva događaja. Osim UFC Fight Nighta koji predvode James Te Huna i Nate Marquardt najjača svjetska MMA promocija u svoj je rasporedu za kraj lipnja stavila i event na kojem će u glavnim ulogama biti Cub Swanson i Jeremy Stephens.

UFC Fight Night: Swanson vs. Stephens održat će se u AT@T Centru u San Antonio. Zdanje je najpoznatije kao dom San Antonio Spursa te može primiti i do 19 tisuća gledatelja, a prvi će put biti poprište jednog događaja u organizacija UFC-a. U glavnom meču vidjet ćemo borbu u pero kategoriji. Cub Swanson u ovom je trenutku četvrti na UFC-ovoj ljestvici i za protivnika će imati Jeremyja Stephensa koji pripada TOP-u 10 najboljih boraca ove kategorije.

Swanson je u dosadašnjem dijelu karijere upisao 20 pobjeda i 5 poraza (5-1 u UFC-u), ali od srpnja prošle godine nije bio oktogonu. Posljednji je meč uspješno odradio protiv Dennisa Sivera na UFC-162, a ta je borba proglašena i najboljom na cijelom eventu. Pobjede protiv renomiranih boraca i respektabilnih imena kao što su Dustin Poirier, Charles Oliveira te već spomenuti Siver te činjenica da je ostvario pet pobjeda u nizu svrstava ga u sami vrh izazivača ove kategoriji. Nakon što je poražen u svom prvom nastupu pod okriljem UFC-a krenu je nezaustavljivi put prema vrhu i nova bi mu pobjeda sasvim sigurno otvorila mogućnost da u sljedećem meču napadne pojas.

Jeremy Stephens je već gotovo sedam godina član najjače svjetske promocije pod čijim je okriljem ostvario 10 pobjeda i 8 poraza, a u ovom je trenutku na ukupnom omjeru od 23 pobjede i 9 poraza. Debitirao je u UFC-u točno na svoj 21. rođendan i to u lakoj kategoriji kad mu je protivnik bio Din Thomas. Tada je doživio poraz, a nakon što je u jednom trenutku tri puta za redom poražen napuštao oktogon odlučio je otići u pero kategoriju. Pokazalo se to odličnim potezom jer nanizao je tri pobjede i to protiv Estevana Payana, Ronyja Jasona i Darrena Elkinsona. Novi uspjeh u meču sa Swansonom značio bi veliki korak naprijed za ovog borca.

Kevin Gastelum trenutno je neporažen u karijeri. U osam mečeva ostvario je isto toliko pobjeda te je pobjednik The Ultimate Fightera 17 na koji je došao kao drugi najmlađi sudionik tog showa. U finalu je bio bolji od favorita Uriaha Halla i nakon te borbe prešao je u velter kategoriji te je upisao nove dvije pobjede. Protivnik će mu biti Nicholas Musoke (12-2) koji je u dva pojavljivanja na UFC eventima ostvario dvije pobjede.

Cezar Ferreira (7-3) u UFC-u je krenuo s tri pobjede, ali u posljednjem nastupu već u prvoj rundi doživio je nokaut u meču s C.B. Dollywayom. Protivnik mu je 28-godišnji Andrew Craig (9-2, 3-2 u UFC-u) koji u meč ulazi nakon poraza od Luka Barnatta.

Nakon što nije uspio osvojiti naslov prvaka u pero kategoriji Ricardo Lamas novi put prema pobjedničkim stazama traži protiv Hacrana Diasa. Četiri pobjede u nizu donijele su Lamasu (13-3, 4-1 u UFC-u)  priliku da se bori za naslov, ali Jose Aldo i šesti je put uspješno sačuvao pojas u svojem vlasništvu. Na suprotnoj će mu strani biti borac koji je na omjeru od 21 pobjede, 2 izgubljena meča dok je jednu borbu završio bez pobjednika. Dias je UFC ušao s pobjedom protiv Alcantara, ali potom je izgubio od Nika Lentza.

Ovaj Fight Night nam donosi i mečeve u kojim će se suočiti Clint Hester i Antonio Braga Neto te Joe Ellenberger i James Moontasri.

UFC Fight Night: Swanson vs. Stephens možete na Fight Channelu gledati u noći sa subote na nedjelju 29. lipnja u 4 sata iza ponoći.

UFC Fight Night: Swanson vs. Stephens

Cub Swanson vs. Jeremy Stephens
Kelvin Gastelum vs. Nicholas Musoke
Cezar Ferreira vs. Andrew Craig
Ricardo Lamas vs. Hacran Dias
Clint Hester vs. Antonio Braga Neto
Joe Ellenberger vs. James Moontasri

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala