Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paul W.S. Anderson sprema scenarij za novi Resident Evil
Šesti a čini se i posljednji nastavak "Resident Evila" senarist i redatelj Anderson nazvao je "The Final Chapter"

Paul W.S. Anderson sprema scenarij za novi "Resident Evil"

U intervjuu s Paul W.S. Andersonom Collider je saznao novosti o snimanju "Resident Evila". Paul W.S. Anderson je upravo u procesu pisanja scenarija za šesti nastavak blockbuster franšize Resident Evil, a film se trenutačno nalazi pod radnim nazivom The Final Chapter. Sudeći po naslovu, ali i riječima samog redatelja, ovaj nastavak će biti posljednja inkarnacija Mille Jovovich kao junakinje Alice. 

 
Izvorni film Resident Evil iz 2002. godine je neočekivano postao hitom, a svoj nastanak duguje istoimenoj video igrici. Film je ujedno i jedna od najuspješnijih ekranizacija računalnih igara. Prvi nastavak je u svjetskim razmjerima dosegao zaradu od 102 milijuna dolara, a sljedeći su nastavci rasli po zaradi - od 129 milijuna za Resident Evil: Apokalipsa (2004.), 147 milijuna Resident Evil: Istrebljenje (2007.), te do visokih 296 milijuna za četvrti nastavak Resident Evil: Drugi svijet iz 2010. godine.
S posljednjim nastavkom Osveta (2012.)se osjetio manji pad u zaradi, ali vjerujemo da će žarko očekivani zaključak dugotrajne priče to ispraviti. 
 
 
Iako još ne otkriva zaplet radnje, ni datume početka snimanja i produkcije, Paul W.S. Anderson je objavio da već sada razmišlja o lansiranju filma u 3D izdanju. Kako ima iskustva sa snimanjem u 3D tehnikama, već u samom procesu pisanja uzima u obzir 3D tehniku, kao što za osmišljavanje akcijskih scena i lokacija uvijek ima na umu izgled na 3D platnu. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala