Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Gospodarica zla' Angeline Jolie pregazila vestern komediju Setha MacFarlanea
Fantastična avantura je prvi vikend prikazivanja zaradila nevjerojatnih 170 milijuna dolara diljem svijeta

'Gospodarica zla' Angeline Jolie pregazila vestern komediju Setha MacFarlanea

Gospodarica zla imala je odličan start prvi dan prikazivanja, a nakon prvog provedenog vikenda na kino blagajnama može se uistinu reći kako je zavladala diljem svijeta!

Disneyeva fantastična avantura koja na priču o Trnoružici gleda iz drugog kuta jednostavno je osvojila svijet, a uspjeh duguje popularnosti navedene bajke i glavnoj glumici Angelini Jolie kojoj je ovo prvo pojavljivanje ispred kamere nakon 2010. godine (Turist s Johnnyjem Deppom) te najbolji start nekog njezinog filma ikada.

Novi nastavak X-Men franšize, X-Men: Dani buduće prošlosti, u drugom tjednu prikazivanja nalazi se na drugom mjestu te je već zaradio ukupno 500 milijuna te se sada nalazi na prvom mjestu po zaradi u cijeloj franšizi (prestigao X-Men: Posljednju frontu iz 2006. godine koji je ukupno zaradio 459 milijuna dolara).

Nova komedija Setha MacFarlanea Tko preživi, pričat će jedno je od većih razočaranja: u prvom vikendu je u SAD-u zaradila niti trećinu koliko TED 2012. godine (17,1 milijun nasprem 54 milijuna dolara). Pri početku reklamiranja filma činilo se kako bi vestern komedija mogla nadmašiti uspjeh TED-a, no kako se približavalo vrijeme izlaska filma tako se marketing usredotočio na naglašavanje poveznice s TED-om, umjesto da se isticala posebnost nove komedije u kojoj su uloge ostvarili mnoga zvučna imena (Liam Neeson, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris). Tko preživi, pričat će u našim kinima starta ovaj četvrtak, 5.6.

Na četvrtom mjestu protekli se vikend našla nova Godzilla koja je dosad zaradila 375 milijuna dolara diljem svijeta, dok petorku zaključuje Obiteljski kaos Adama Sandlera s mršavih 32 milijuna dolara (kod nas dolazi za mjesec dana, 3.7.).

Ovaj četvrtak kod nas osim Tko preživi, pričat će u redovnu distribuciju stiže i Gospodarica zla te francuska komedijaBabysitting. U američkim kinima starta Na rubu budućnosti s Tomom Cruiseom i Emily Blunt i drama Krive su zvijezde koja kod nas stiže tjedan kasnije, 12.6.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala