Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Channing Tatum i Jonah Hill upisuju fakultet!
Ekskluzivno donosimo prvu dostupnu scenu iz nadolazeće akcijske komedije 22 Jump Street

Channing Tatum i Jonah Hill upisuju fakultet!

Foto: Continental film

Holivudska zvijezda Channing Tatum i dva puta za nagradu Oscar nominirani Jonah Hill po drugi puta udružuju snage u akcijskoj komediji, nastavku hita iz 2012. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 200 milijuna dolara. Riječ je o filmu 22 Jump Street čiju režiju potpisuju Phil Lord i Christopher Miller.

Ekskluzivno vam predstavljamo prvu dostupnu scenu iz nadolazeće akcijske komedije 22 Jump Street koja u naša kina dolazi tijekom vrućih ljetnih mjeseci!

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Hill) i Jenka (Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo.

Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopće došli na fakultet – već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila.

U sceni koju vam donosimo kapetan Dickson (Ice Cube) upoznaje dvojicu policajaca sa slučajem na kojem će raditi uz neizostavne humoristične (i, naravno, uvredljive) komentare. Samo na temelju ove scene nesumnjivo je da se radi o akcijskoj komediji ljeta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala