Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava zajedničke turneje Beyoncé i Jay Z-ja kao pravi trailer
U "traileru" se nalaze velika glumačka imena poput Seana Penna, Blake Lively, Jakea Gyllenhaala i Rashide Jones

Najava zajedničke turneje Beyoncé i Jay Z-ja kao pravi trailer

Što Sean Penn, Blake Lively, Rashida Jones i Jake Gyllenhaal imaju zajedničko sa Jay Z-jem i Beyoncé, najmoćnijim parom u svijetu showbusinessa? Svi oni glume u najavnom traileru za nadolazeću zajedničku ljetnu turneju On The Run na koju će Beyoncé i Jay Z krenuti koncertom 25. lipnja u Miamiju.

Melina Matsoukas režirala je eksplozivni video, nazvan jednostavno Run, koji u svojih skoro četiri minute, osim već spomenutih glumačkih zvijezda prikazuje još i neke među kojima su Guillermo Diaz, Emily Rossum, Don Cheadle i Kidada Jones. Trailer više izgleda kao najava za pravi akcijski film upotpunjen sa oružjem, pljačkama, brzim autima i pomalo romantike.

Penn se nalazi u ulozi mentora odmetniku Jay Z-ju, koji postaje malo zabrinut. "Sjećam se kada se mi jednom rekao da kada sra*a postanu veća od mačke, da se riješim mačke.", hip hop zvijezda govori Pennu u videu i dodaje: "Nisam pojma imao o čemu si pričao sve do sad."

Što se Beyoncé tiče, nju progoni naoružana policajka Rossum dok Lively izražava svoju zabrinutost za Beyoncé zbog njenih kriminalnih životnih izbora, za koje pjevačica vjeruje da su zbog njene ljubavi prema Jay Z-ju.

Video koji je pušten ovaj vikend dobro je došlo kao odvraćanje pažnje od prošlotjednog incidenta u kojem je Beyoncéina sestra Solange fizički napala Jay Z-ja koji je cijeli tjedan punio novinske stupce. I dalje nije poznato što je točno uzrokovalo sukob no u službenoj izjavi par dana kasnije objavili su kako su "problemi sada iza njih".

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala