Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Steve Carell u lovu na Oscara u najmračnijoj ulozi dosad
Drama 'Foxcatcher' šokantna je istinita priča o ubojstvu Olimpijca Davea Schultza i osveti njegovog brata

VIDEO: Steve Carell u lovu na Oscara u najmračnijoj ulozi dosad

Stigao je zastrašujuće dobar trailer za novu biografsku dramu u kojoj su glavne uloge ostvarili Steve Carell, Mark Ruffalo i Channing Tatum, a koja je snimljena prema istinitom događaju.

Najbolja prilika za promociju nekog filma svakako je Filmski festival u Cannesu koji je trenutno u tijeku, a na kojem je svoj prvi službeni trailer predstavo Foxcatcher nakon što smo krajem prošle godine mogli vidjeti nekoliko teasera.

Foxcatcher je snimljen prema istinitoj priči i autobiografiji Olimpijca Marka Schultza (utjelovio ga je Channing Tatum) koji traži pravdu nakon što mu je multimilijunaš i paranoidni šizofreničar John duPont (Steve Carell) ubio brata, također Olimpijca Davea Schultza (Mark Ruffalo).

Redatelj drame je za Oscara nominirani Bennett Miller koji u svom filmskom opusu nema puno filmova, no već je naširoko prihvaćen i od kritike i od publike. Širem gledateljstvu je najpoznatiji po biografskoj sportskoj dramiMoneyball i također biografskoj kriminalističkoj drami Capote.

Stručnjaci su već komentirali kako se Steve Carell ponovno nalazi u još jednoj mračnoj ulozi koja bi mogla nadmašiti i prošlogodišnji uspjeh u humornoj drami Ljeto za sjećanje, a moguće je kako će biti nominiran i za Oscara.

Foxcatcher je premijerno prikazan jučer u Cannesu, a u redovnu distribuciju stiže sredinom studenog, dok datum prikazivanja u našim kinima još nije poznat.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala