Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Daredevil' serija će biti kao jedan veliki film
Jedan od glavnih Marvelovih kreativaca, Joe Quesada, otkrio je neke detalje o novoj Marvelovoj seriji

'Daredevil' serija će biti kao "jedan veliki film"

Daredevil, prvi projekt Marvel Studija za Netflix, svjetlo dana neće ugledati prije 2015. godine no Joe Quesada iz Marvela razbio je šutnju o projektu, uvjeravajući obožavatelje kako serija neće pokušati izbrisati filmsku verziju iz 2003. s Benom Affleckom u glavnoj ulozi.

"Da budem jasan, ne krećemo s ovom serijom sa idejom pokušavanja brisanja sjećanja na bilo što što je bilo prije niti imamo ikakve unaprijed smišljene ideje o tome.", rekao je Quesada za Comic Book Resources. "Ovu seriju ćemo raditi kako bi stvorili nešto nevjerojatno uzbudljivo, nevjerojatno angažirano što će dati našim obožavateljima nešto što vole, nešto neočekivano, nešto što će ih tjerati da se vrate po još."

Nastavio je govoreći kako je 'očigledno' lakše raditi sezonu Daredevila sa 13 epizoda no što je to 22 epizode Agenata SHIELD-a: "Možemo zajedno sjesti, razmisliti o tih 13 epizoda i isplanirati ih kao jedan veliki film. Gledanje šire slike puno je jednostavnije.", objasnio je dodavši kako su serije na Netflixu "drugačije za smišljanje" u odnosu na slijed događaja: "Čak i način na koji daješ informacije i otkrivaš radnju i detalje u seriji može biti drugačiji no što je to slučaj kada se serija prikazuje na tjednoj bazi."

Da podsjetimo, Netflix ima poseban način prikazivanja serija, odnosno serije su dostupne za gledanje u kompletu, cijela se sezona objavljuje isti dan, na primjer kao što je to i sa serijama House of Cards i Orange is the New Black.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala