Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Hemsworth u rebootu 'Smrtonosnog oružja'?
Glumcu je navodno ponuđena glavna uloga u rebootu/nastavku popularne franšize koju su proslavili Mel Gibson i Danny Glover

Chris Hemsworth u rebootu 'Smrtonosnog oružja'?

Foto: PR Photos

The Tracking Board je objavio kako su iz pouzdanih izvora saznali da je Hemsworthu ponuđena uloga u Warner Brosovom rebootu, koji trenutno nosi naziv Lionhunters.

Glasine o radnji potencijalnog nastavka kruže već godinama i ono što se svi pitaju jest hoće li filmski serijal dobiti potpuni remake ili će se samo nastaviti tamo gdje je četvrti film stao. Čini se kako će ipak biti kombinacija tog dvoje jer se navodno radi o scenariju koji se fokusira na želje sina starijeg policajca (vjerojatno Mel Gibsonovog lika Riggsa) koje uključuju i priključivanje policiji. To zapravo potiče još pitanja no čini se kako producent Joel Silver i studio koji radi film žele ostaviti sve opcije otvorene.

Mogućnost da se Mel Gibson pojavi u cameo ili sporednoj ulozi također je otvorena iako je u prethodnim intervjuima Gibson odbacivao mogućnost sudjelovanja u bilo kakvom nastavku ili rebootu no pomalo je teško zamisliti Smrtonosno oružje bez njega i Dannyja Glovera. Kako god da bilo, ukoliko Chris Hemsworth odluči pristati na ulogu, to će franšizi dati jednu posve drugačiju sliku.

Redatelj Brzih i žestokih Justin Lin primit će se redateljskog posla dok trenutnu verziju scenarija potpisuje Will Beall (Gangsterski odred), a navodno je i Shane Black, tvorac originalnih likova imao udjela u stvaranju nastavka.

Originalni serijal počeo je 1987. te prvi nastavak dobio već 1989. Tri godine kasnije stiglo je i Smrtonosno oružje 3 dok je posljednji izašao 1998. godine. Serijal je imao sveukupnu zaradu preko 950 milijuna dolara diljem svijeta.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala