Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova pobjeda za Spider-Mana
'Čudesni Spider-Man 2' odlično je startao u SAD-u, ali ne tako dobro kao prvi i treći dio trilogije Sama Raimija

Nova pobjeda za Spider-Mana

Nakon što je Čudesni Spider-Man 2 osvojio većinu država diljem svijeta, počeo je igrati i u američkim kinima u kojim je ostvario najbolji start ove godine zasad.

U SAD-u je tako svoj prvi vikend prikazivanja zaradio 92 milijuna dolara što je odličan rezultat, ali ipak slabiji od prošle trilogije koju je režirao Sam Raimi. Za usporedbu, prvi i treći dio su također startali prvi vikend u svibnju i zaradili 114,8 milijuna (Spider-Man) te 151,1 milijun dolara (Spider-Man 3) uz napomenu da je cijena ulaznice tada bila niža i nije bio 3D-a.

Nastavak Čudesnog Spider-Mana u kojem su uloge među ostalim ostvarili Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Sally Field i Paul Giamatti u ostatku svijeta zaradio je zasad 277 milijuna dolara te je gotovo sigurno kako će prestići prvi dio koji je do kraja prikazivanja u kinima zaradio 490 milijuna.

Kako je u američkim kinima protekli vikend od većih filmova startao samo Čudesni Spider-Man 2, na ostatku ljestvice nema nekih promjena. S prošlotjednog prvog mjesta komedija Osveta na visokim petama pala je na drugo te dosad zaradila skoro 93 milijuna dolara.

Na trećem mjestu zadržala se drama Heaven is for Real, a s drugog na četvrto pao je Kapetan Amerika: Ratnik Zime (trenutna svjetska zarada: 679,8 milijuna dolara) dok petorku zaključuje animirani Rio 2 koji je dosad zaradio oko 9 milijuna manje od prvog dijela iz 2011. godine.

Ovaj četvrtak u SAD-u startaju animirani Povratak u Oz te komedije Moms' Night Out i Susjedi koja počinje igrati i kod nas. U hrvatskim kinima uz Susjede počinje igrati i SF akcija Snowpiercer.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    1546330363 marko crljenica @ 6.5.2014. 12:37

    taj novi Spider-man je takvo sranje da su to drame... 10 minuta akcije u cijelom filmu, ostatak je samo mirenje/razilaženje gwen i petera... popijte radije pivu za te pare...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala