Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Doktor Who u novom Terminatoru
Paramount Pictures objavio - Matt Smith će se pridružiti Arnoldu Schwarzeneggeru, Emiliji Clarke i Jaiju Courtneyju u rebootu Terminatora

Doktor Who u novom "Terminatoru"

Glasine da će Matt Smith, omiljeni Doktor Who, glumiti u nadolazećem izdanju Terminatora proširile su se kao šumski požar. Obožavatelji "Doktora Whoa" i "Terminatora" mogu odahnuti jer su, konačno, te glasine i potvrđene. 

 
U službenoj objavi, Paramount Pictures nije otkrivao previše detalja niti objavio koju će točno ulogu glumac preuzeti. Ipak, izjava sadrži neke informacije za znatiželjnike. Matt Smith će igrati lika sa snažnim vezama s John Connorom, a čini se kako uloga neće biti prisutna samo u prvom filmu, već i u sva tri nastavka.  
 
 
Matt Smitha najbolje poznajemo iz planetarno popularne serije "Doktor Who" u kojoj je glumio naslovnu ulogu u sezonama od 2011. do 2013. godine. U listopadu ćemo ga moći gledati na velikom ekranu zajedno s Christinom Hendricks, Saoirse Ronan i Evom Mendes u filmu Ryan Goslinga Lost River.
 
Terminator franšiza ugledala je svjetlo dana 1984. godine, a doživjela je tri nastavka i televizijsku seriju, te ju sada očekuje reboot. Scenarij će novog Terminatora pisati Laeta Kalogridis i Patrick Lussier, a režiju će preuzeti Alan Taylor.
 
U glavnim ulogama su Arnold Schwarzenegger kao neizostavni kiborg, Emilia Clarke (Sara Connor), Jason Clarke (John Connor), Jai Courtney (Kyle Reese) i Dayo Okeniyi (Danny Dyson). 
 
 
Ljubitelji akcijskog žanra u kinima će Terminatora ponovno moći gledati pod naslovom "Terminator: Genesis" na ljeto 2015. godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala