Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Planovi za novu seriju Blunt Talk
Nastavak suradnje između Patricka Stewarta i Setha MacFarlanea s Jonathanom Amesom u novoj humorističnoj seriji

Planovi za novu seriju "Blunt Talk"

Foto: PRphotos

Jonathan Ames, tvorac serije Ubi me dosada, idejni je začetnik humoristične serije Blunt Talk. On će u suradnji sa Sethom MacFarlaneom i Patrickom Stewartom producirati i pisati scenarij za nadolazeće sezone serije. 

Patrick Stewart će također preuzeti i glavnu ulogu Waltera Blunta čija ličnost i život čine glavnu tragikomičnu okosnicu radnje. Walter Blunt, Britanac u SAD-u, voditelj je ambicioznog večernjeg talk-showa s krajnjim ciljem osvajanja svijeta američkih kabelskih vijesti. Tijekom showa Walter pokušava prenijeti svoju "mudrost" i savjetovati američku publiku o tome kako bi trebali živjeti, misliti i ponašati se.

Neprestane zaplete radnje nalazimo u njegovom kaotičnom životu i disfunkcionalnim vezama, kako na profesionalnom tako i na privatnom planu, s naglaskom na odnosima s njegovim šefom, bivšim ženama i brojnom djecom. 

Suradnja između Patrick Stewarta i Seth MacFarlanea započela je s uspješnim animiranim serijalima Family Guy i American Dad, a nastavila se radom na filmu Ted.  

Na samom početku projekta dogovoreno je snimanje dviju sezona koje sadrže po 10 epizoda, a početak emitiranja očekuje se 2015. godine. 

Sudeći po prijašnjim projektima suradnja spomenutih autora zasigurno će se pokazati kao još jedan veliki hit među publikom, a ako bi morali birati jedno ime među uspješnom trojkom izdvojili bi radove Setha MacFarlanea koji bi odnijeli tijesnu pobjedu u niski odličnih ostvarenja.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala