Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sjećate se New Kids on the Block?
Joey, Jonathan, Jordan, Danny i Donnie osim nove turneje spremaju i svoj reality

Sjećate se New Kids on the Block?

Boy bend s kraja koji je žario i palio prije više od dvadeset godina - New Kids on the Block, polako se vraća pod svjetla reflektora. NKOTB su se prvi put okupili 1984. godine, a dečki koji su činili bend bili su Jordan i Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg i Danny Wood. Uživali su u slavi punih deset godina sve do 1994. kada su se odlučili razići.

No posljednjih nekoliko godina održavaju koncerte te snimaju nove pjesme pa su čak i izdali nove albume: prvi The Block 2008. godine te prošle godine album naziva 10. The Block se odmah po izlasku upisao na prvo mjesto Billboard Top Pop Albums ljestvice. Prošlogodišnji album je na Billboard 200 bio među prvih 10.

Kako bi se što više približili svojim obožavateljima, dečki iz benda odlučili su se na neobičan potez - krstarenje. Već su nekoliko puta bili na krstarenju sa svojim najvećim obožavateljima, a karte bi svaki put planule isti dan kada su puštene u prodaju. Tako da je TV Guide Network odlučio ta njihova krstarenja snimati u obliku reality showa.

Rock This Boat: New Kids on the block sastojat će se od osam epizoda u kojima će se pratiti jednotjedni 'odmor života' gdje će obožavatelji imati priliku provesti vrijeme na moru sa svojim idolima. U seriju će se također snimiti i specijal vezan za odabir najvećih obožavatelja, koji će se prikazivati prije samog realityja.

Podsjetimo se NKOTB kada su bili na vrhuncu slave, prije punih 24 godine:

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala