Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sprema li Sandra Bullock Tupperware prezentaciju?
Glumica bi trebala utjeloviti Brownie Wise, zaštitno lice Tupperwarea tijekom 1950-ih

Sprema li Sandra Bullock Tupperware prezentaciju?

Foto: PR Photos, Wikipedia

Još neimenovani projekt trebao bi režirati Tate Taylor najpoznatiji po svom redateljsko-scenarističkom uradku Tajni život kućnih pomoćnica iz 2011. godine za koji je Octavia Spencer osvojila Oscara za najbolju glumicu u sporednoj ulozi. Taylor potpisuje i scenarij za film, a on se temelji na knjizi Tupperware Unsealed koju je napisao Bob Kealing.

Redatelj se već našao sa Bullock i raspravili su o njenom potencijalnom angažmanu. The Hollywood Reporter prenosi kako je glumica izrazila želju za tom ulogom no za sada još ta odluka nije službena.

Liniju posuđa i kuhinjskih pomagala Tupperware originalno je stvorio Earl Silas Tupper 1948. no hit je postao tek tijekom 50-ih kada je prodajna predstavnica Wise došla na ideju organiziranja Tupperware prezentacija. Vrlo brzo su ta 'druženja' postala popularna diljem

Međutim, Wise i Tupper su bili u sukobu te ju je on s vremenom izbacio iz tvrtke. Čak se potrudio u potpunosti izbrisati njenu povezanost s njegovim proizvodima. Wise se nikad nije oporavila od tog šoka te je zapravo bila jedna od prvih žrtvi borbe protiv seksizma koja se počela voditi u Americi poslije Drugog svjetskog rata.

Zanimanje koje je pokazala za Tupperware je zapravo prva aktivnost Sandre Bullock nakon uloge u filmu Gravitacija, koji joj je donio i nominaciju za Oscar. U zadnjih par mjeseci razmišljala je o nekoliko projekata no za sada još niti jedan nije služben.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala