Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno trailer za 2. sezonu 'Orange Is the New Black'
Jeste li spremni za novu razinu ludosti i još luđu Piper Chapman, pita nas se u najavi serije koja na Netflix stiže 6.6.

Konačno trailer za 2. sezonu 'Orange Is the New Black'

Nakon skoro godinu dana čekanja, još nas manje od 2 mjeseca dijeli od nove sezone neobične serije koja je osvojila gledatelje!

Orange Is the New Black jedna je originalnih Netflix serija koja je uz House of Cards 'izbačena' odjednom (11.7.2013. bilo je dostupno svih 13 epizoda) te je postigla popriličan uspjeh i kod kritike i kod publike o čemu svjedoči i sedam dobivenih nagrada i još sedam nominacija od kojih se ističe ona za Zlatni globus (glumica Taylor Schilling za ulogu Piper Chapman).

Serija se kategorizira kao humorna drama i odmah je proglašena ženskom verzijom nagrađivane serije Oz iz 1997. godine zbog toga što se radnja također odvija u zatvoru, no to je jedina sličnost između navedenih serija.

Trailer nam daje pogled u to što se dogodilo s Piper nakon napetih događaja na kraju prve sezone, a vidljivo je kako se ona vraća još jača i luđa.

U videu još možemo vidjeti i ostale omiljene likove: Kate Mulgrew odnosno Red (najpoznatija kao kapetanica Janeway), Danielle Brooks aka Taystee, Natasha Lyonne aka Nicky, Dascha Polanco aka Dayanara, Pablo Schreiber aka Pornstache, Matt McGorry aka John Bennett te neke nove koji obećavaju zabavu.

Kratko možemo vidjeti i Lauru Prepon kao Alex Vause koja je zbog scijentologije bila upitna u drugoj sezoni, no obećano nam je kako će se ipak pojaviti u nekoliko epizoda te Jasona Biggsa koji u seriji glumi Larryja, zaručnika Piper Chapman.

Orange Is the New Black se vraća 6.6., a ako ste jako nestrpljivi Netflix je pripremio i mali specijal, promo u kojem glumci u 3 riječi moraju sažeti novu, drugu sezonu.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala