Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Intrigantna povijesna priča o životu Marije Stuart u novoj seriji 'Vladarica'
Večeras na male ekrane stiže hvaljena aktualna američka serija koja je nedavno dobila i drugu sezonu

Intrigantna povijesna priča o životu Marije Stuart u novoj seriji 'Vladarica'

Foto: HTV

Večeras na male ekrane stiže Vladarica, intrigantna povijesna priča o životu Marije Stuart, žene koju će svijet poznavati kao Mariju, kraljicu Škotske.

Ova raskošno producirana američka serija uzbudljiva je povijesna fikcija koja vas vodi u dane Marijine rane mladosti te njezina trnovitog uspona na vlast. Već u svojim tinejdžerskim godinama Marija slovi za čvrstu vladaricu – prekrasna je, strastvena i staložena.

Marijina je dužnost osigurati strateško savezništvo s Francuskom, a da bi u tome uspjela, mora se pobrinuti da se ostvare dogovorene zaruke s princom Françoisom, privlačnim sinom francuskog kralja. Međutim, njihov brak nije gotova stvar, već ovisi o politici, vjeri i tajnim dvorskim spletkama.

Pritom se mlada, ali odlučna žena mora nositi s opasnostima koje je čekaju na svakom uglu dvorca, sa zavjerama i seksualnim intrigama te brojnim neprijateljima koji urotama pokušavaju sabotirati njezin brak s Françoisom.

U glavnim ulogama su Adelaide Kane (Marija), Toby Regbo (princ François), Torrance Coombs (Bash), Megan Follows (kraljica Katarina), Alan Van Sprang (kralj Henrik), Celina Sinden (Greer), Caitlin Stasey (Kenna), Anna Popplewell (Lola) i Jenessa Grant (Aylee).

Kreatorice serije su Stephanie Sengupta, poznata po serijama Hawaii Five-0, Zakon i red i Zakon i red: Zločinačke nakane te Laurie McCarthy koju znamo po seriji Šaptačica duhovima.

Kako će Marija uskladiti zahtjeve svog naroda i želje svog srca pogledajte u novoj seriji Vladarica protkanoj emotivnim zapletima i intrigama od večeras na Prvom programu HTV-a, subotom oko 21:50h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    vlasta vlasta @ 6.7.2014. 12:52

    Kako jako volim povijesne serije, ova mi je jedna od boljih, iako je povijesna fikcija, ali takvih je puno američkih serija, da su je radili Englezi, koji su i inače poznati po izvrsnim dramskim i povijesnim filmovima i serijama, sigurno bi bila još realnija i bolja. Još bi bilo bolje da se može reprizirati koji nastavak, ako nam je promaknuo!    

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala