Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Channing Tatum kao Gambit?
Popularni glumac navodno je već bio na sastanku vezanom za ulogu u spin-offu X-Mena

Channing Tatum kao Gambit?

Vijest koja se pojavila na internetu i uzbudila mnoge jest da je Channing Tatum bio na sastanku vezanom za ulogu Gambita - kockara, kradljivaca i ženskara, mutanta X-Mena iz New Orleansa.

Poznato je kako producentica Lauren Shuler Donner želi samostalne X-Men filmove, tako je nedavno spominjan i spin-off film o Mystique, a također je poznato kako Donner želi upravo Tatuma za naslovnog lika u filmu o Gambitu. Tatum je već nekoliko puta javno rekao kako bi rado prihvatio ulogu Gambita no službeni sastanak ipak cijeloj priči daje dodatnu težinu.

Tatum je rekao novinaru MTV-ja: "Našao sam se s Lauren Shuler Donner. I stvarno bih to volio. Gambit je zapravo jedini X-Men kojeg sam ikad volio. Mislim, volim ih sve, svi su super, no valjda zato jer sam s juga - tata mi je iz Louisiane, ja sam iz Mississippija, Alabame, Floride - ne znam. Jednostavno sam se povezao s njim. Nekako je uglađen.

On je najmanje X-Men od svih koji su bili u X-Menu. Osim možda Wolverina, koji je kao anti-heroj. On je lopov. On nije ni heroj. Cijelo je vrijeme u nekoj sivoj zoni. Voli žene, alkohol i cigarete i jednostavno je cool tip koji slučajno ima i moralnu crtu. Nadam se da će se to posložiti. U ovoj čudnoj industriji nikad ne znaš kako će se zvijezde posložiti no umro bi za tu ulogu. Već radim na naglasku koji je za sad šugav." 

Lik Gambita je omiljen među obožavateljima no za sada ga praktički nismo imali ni prilike vidjeti u X-Men filmovima. Kratko se pojavio u filmu X-Men početak: Wolverine gdje ga je utjelovio Taylor Kitsch no fanovi lika to ni ne računaju. Nadamo se da će Gambit uskoro dobiti svoj samostalni film no što se Tatuma tiče pitanje je kada bi to moglo biti s obzirom da je danas objavljeno kako će nastavak Čarobnog Mikea izaći sljedeće godine početkom srpnja.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala