Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jeste li spremni za još dva filma o Transformerima?
Čini se da ovo ljeto počinje nova trilogija Transformera te da je 'Doba izumiranja' samo prvi u nizu

Jeste li spremni za još dva filma o Transformerima?

Prva tri filma Transformera zaradila su ukupno više od 2.5 milijarde dolara diljem svijeta. Prvi film imao je najmanju zaradu sa samo 700 milijuna dolara. Osveta poraženih koja je stigla dvije godine kasnije ostvarila je malo bolju zaradu premašivši prvi dio za 130 milijuna dok je posljednji, Tamna strana Mjeseca prešla zaradu od milijardu dolara zaradivši 1.1 milijardu.

Iako navodno filmovi baš i nisu omiljeni među publikom, po zaradi se čini kako ipak svi hrle u kina kada dođu. Tako će vjerojatno biti i ovo ljeto kada sa prikazivanjem počinje četvrti dio Transformera - Doba izumiranja.

Michael Bay je već nakon prošlog nastavka uporno tvrdio kako se neće primiti redateljske palice daljnjih filmova o Transformerima stoga ne iznenađuje da je u intervjuu za Entertainment Weekly nije potvrdio svoj angažman na eventualnim daljnjim nastavcima.

No dao je neslužbenu potvrdu kako će se franšiza nastaviti, s njim ili bez njega te da je Doba izumiranja prvi film iz nove faze. "To su kao novi Transformeri.", rekao je Bay. "Imali smo prva tri, prvu trilogiju, a ovo će biti sad sljedeća. Sljedeće...trilogija? Da, ovo je prvi film nove trilogije.", priznao je nakon kratkog oklijevanja.

Očito je da se Doba izumiranja ne odnosi na izumiranje Transformera, s obzirom da ćemo ih gledati u još barem dva filma. No nova trilogija tek počinje - prvi film očekujemo krajem lipnja ove godine. Mark Wahlberg je preuzeo glavnu ulogu od Shie LaBoeufa, a uz njega su tu još Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz i Sophia Myles.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala