Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Procurila 'Snimka seksa' Cameron Diaz
Komedija godine - trosatni maraton seksa Cameron Diaz i Jasona Segela

Procurila 'Snimka seksa' Cameron Diaz

Konačno ćemo i to doživjeti – imati priliku vidjeti Snimku seksa u kojoj se Cameron Diaz nalazi u najkompromitirajućim pozama tijekom trosatnog seksualnog maratona sa svojim suprugom Jasonom Segelom!

Naravno, riječ je o komediji godine koju ćemo u domaćim kinima imati prilike vidjeti ovoga ljeta!

Kada su se Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna, ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa.

U početku sve prođe savršeno no uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan. Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti...

Film Snimka seksa režirao je Jake Kasdan široj publici najpoznatiji po režiji dvije super-uspješne komedije – Hodaj muški: Priča o Deweyu Coxu i Zločesta učiteljica u kojoj je glavnu ulogu također imala zgodna Cameron Diaz. Uz Diazi i Segela u sporednim ulogama pojavljuju se Rob Lowe, Rob Corddry, Ellie Kemper, Jack Black i drugi.

Komedija godine Snimka seksa u domaća kina stiže u kolovozu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala