Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najbolje od Jamesa Bonda je - Ursula Andress!?
Dokumentarac s najboljim scenama iz prvih 19 "007" filmova

"Najbolje od Jamesa Bonda" je - Ursula Andress!?

HTV upravo prikazuje (reprizira) serijal filmova o James Bondu - možda i najprecjenjeniji filmski serijal ikad, kao i pojedini glumci.

Zanimljiviji od mnogih filmova, koji nisu izdržali test vremena i jednostavno su infantilni, smiješni (kao i najnovija promjena iz alkoholnog u bezalkoholnog Bonda koji pije Colu), dokumentarac je o snimanju sage o 007 agentu.

"Najbolje od Jamesa Bonda" (Best Ever Bond) snimljen je 2002. godine u povodom 40. rođendana legendarnog tajnog agenta u službi Njezinog Veličanstva, a režirali su ga John Piper i Gesa D'Souza.

Vidjeli smo mnoštvo efektnih scena, iz 19 filmova serijala, odabrali su ih gledatelji svojim glasovima, i ovako izdvojene "najdojmljivije sekvence", "ikonografski važni  detalji", "najefektnije scene" i druge izgledale su puno bolje i značajnije no uklopljene u samim filmovima. Pogotovo Bond djevojaka, gdje je i dalje nenadmašna prva - Ursula Andress u legendarnoj sceni izlaska iz mora u bijelom bikiniju!

Od famoznih riječi predstavljanja: "Bond, James Bond" (što u najnovijem filmu "Quantum of Solace" nećemo uopće čuti!?) Seana Conneryja u filmu "Dr. No" iz 1962. pa preko Rogera Moorea, Georgea Lazenbyja, Timothya Daltona i Piercea Brosnana došli smo do zadnjeg, najneuglednijeg Bonda - Daniela Craiga.

Ipak, prošli 007 film ("Casino Royale" iz 2006.) bio je vrlo uspješan, pa se i od 22. filma "bondijane" "Quantum of Solace" očekuje isto, iako je već uvodna pjesma "Another Way to Die" Alicie Keys i Jacka Whitea - razočaravajuća. Vjerojatno je da se već sprema i 23. film, a šteta bi bilo da ga se konačno ne dočepa - Quentin Tarantino!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala