Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Need for Speed ipak nije 'brz i žestok'
Adaptacija video igrice u kinima je startala tek s trećeg mjesta

"Need for Speed" ipak nije 'brz i žestok'

Adaptacija popularne video igrice proteklog je vikend konačno stigla u kina, no ipak nije uspjela doći do prvog mjesta na kojem se ovaj put smjestila animirana avantura Avanture gospodina Peabodya i Shermana.

Svoj drugi tjedan prikazivanja simpatični Peabody i Sherman došli su s drugog na prvo mjesto u SAD-u te dosad zaradili 148 milijuna dolara diljem svijeta.

Na drugo mjesto 'pao' je 300: Uspon carstva koji svoj drugi tjedan broji 236 milijuna diljem svijeta što je mrvicu lošije od prvog dijela 300 iz 2007. godine.

Treći je dakle spomenuti Need for Speed koji je u četvrtak počeo igrati u većini svijeta (kod nas stiže u četvrtak) gdje je prošao bolje nego u SAD-u čime se pridružio drugim adaptacijama video igrica koje nisu doživjele neki uspjeh na domaćem terenu.

Pretpostavlja se kako slabiji interes leži u neprestanim usporedbama s franšizom Brzi i žestoki zbog čega smo često mogli čuti kako je ovaj film 'već viđen'.

Na četvrtom mjestu je Liam Neeson i njegov novi triler Non-Stop koji je nešto gledaniji od njegove prošle suradnje s redateljem Jaumeom Collet-Serraom (triler Ukradeni identitet).

Petorku zaključuje komedija Tylera Perryja The Single Moms Club za koji potpisuje režiju, scenarij te ima i glavnu ulogu. Za film nije planirano prikazivanje u našim kinima.

Ovaj četvrtak u američkim kinima počinje igrati akcijska avantura Različita i obiteljska komedija Muppeti u bijegu (oba kod nas od 27.3.), a kod nas osim Need for Speed triler Čelična pravda s Christianom Baleom i nova animirana verzija poznate priče Tarzan.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala