Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sedam bogova, sedam kraljevstava, sedam sezona
Tvorci serije 'Igra prijestolja' najavili su kakav im je plan što se tiče završetka serije

Sedam bogova, sedam kraljevstava, sedam sezona

U nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly, David Benioff i Dan Weiss, redateljsko-scenarističko-producentski dvojac koji stoji iza nevjerojatno uspješne serije Igra prijestolja, objavili su koji im je plan što se tiče samog završetka serije i čini se da je sedam za njih magična brojka.

"Osjećamo kako se nalazimo na pola puta.", rekao je Benioff. "Ako planiramo napraviti sedam sezona, a trenutno je takav plan, onda je četvrta sezona taman u sredini." Već se prije pričalo po medijima kako je sedam sezona nekakav krajnji cilj no sada su taj plan potvrdili i sami tvorci serije.

"Rekao bih kako nam je to cilj koji smo imali od samog početka.", priznao je Benioff i nastavio: "No nismo to nikada izjavili jer bi na početku prikazivanja serije izjava o planiranih sedam sezona bila potpuno ludilo. Sada kada smo došli do točke gdje možemo sa sigurnošću reći da možemo dovesti ovu priču do zadovoljavajućeg završetka, možemo i postaviti jasnije ciljeve. Sedam bogova, sedam kraljevstava, sedam sezona. Čini nam se ispravno."

Inače, pisac knjiga po kojima je serija snimana, George R.R. Martin, još nije završio sa pisanjem posljednja dva dijela tako da trenutno imamo samo njih pet. A četvrta sezona, koja uskoro počinje sa prikazivanjem, temelji se na drugom dijelu treće knjige, što bi značilo da će priču iz preostale četiri knjige trebati ugurati u samo tri sezone.

Četvrta sezona Igre prijestolja sa prikazivanjem počinje 6. travnja, a hrvatski gledatelji imaju priliku premijernu epizodu gledati na HBO kanalu, samo dan nakon američke premijere, 7. travnja.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala