Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


7 otkazanih TV serija koje bi trebale dobiti film
U limitirani broj kina uskoro dolazi film 'Veronica Mars' pa se pitamo koje serije bi još trebale dobiti filmski nastavak

7 otkazanih TV serija koje bi trebale dobiti film

Nakon nevjerojatne kampanje na Kickstarteru u kojoj je skupljeno više od 2 milijuna dolara snimljen je i film o Veronici Mars koja u kina stiže ovaj mjesec.

Pričom na velikom ekranu omiljena junakinja dobit će konačni završetak pa je Hitfix izdvojio popularne otkazane televizijske serije koje bi trebalo nastaviti u obliku filma. Riječ je o serijama koje su ostavile otvorena neka pitanja ili bismo jednostavno htjeli ponovno gledati omiljene junake.

1. PA TO JE FANTASTIČNO

Eddie i Patsy su žarile i palile malim ekranima od 1992. do 1996. pa zatim od 2001. do 2004. godine. Čak je i ko-kreatorica serije Jennifer Saunder (Eddie) priznala da je film posvećen isključivo ovom dvojcu odlična ideja te navodno radi na scenariju.

2. AMERICAN GOTHIC

Od autora Shauna Cassidyja i izvršnog producenta Sama Raimija ova je serija zaintrigirala gledatelje 1995. godine, no otkazana je nakon samo jedne sezone i time ostavila mnoga pitanja otvorena...

3. BATTLESTAR GALACTICA

Istina, posljednja, četvrta sezona odgovorila je na sva pitanja i dala dobar, zadovoljavajući kraj, složni su fanovi. No, čak i 10 godina nakon što je imala svoju premijeru, serija i dalje izaziva divljenje i nostalgiju kod fanova, a kako je danas sve češći trend reboot-a serija i filmova postavlja se pitanje: nije li bolje napraviti još jedno poglavlje na velikom ekranu?

4. CRNA GUJA

Rowan Atkinson aka Crna Guja nasmijavao je publiku od 1983. do 1989. godine, a 1999. godine dobili smo kratki filmić od 33 minute Blackadder Back & Forth kad su on i Baldrick (Tony Robinson) istraživali različita povijesna razdoblja britanske povijesti. Okviran plan za film bio je napravljen, ali zbog neslaganja glumaca i scenarista nažalost je stopiran... Fanovi se ne bi bunili da se njihovi omiljeni likovi ponovno vrate, u duljem izdanju!

5. BUFFY, UBOJICA VAMPIRA

Jedna od prvih serija o vampirima nastala je na istoimenom, propalom filmu iz 1992. godine s Kristy Swanson u naslovnoj ulozi i kroz sedam sezona ispričala je stvarno sve, no fanovi su složni kako sve nove serije s ovakvom tematikom nisu ni do koljena ovoj, a posebno glavnoj glumici Sarah Michelle Gellar kojoj je uloga Buffy donijela svjetsku slavu.

6. DEADWOOD

Tri sezone od 2004. do 2007. godine na male ekrane dovele su jednog od najboljih likova svih vremena, Ala Swearengena (Ian McShane). Kreator serije David Milch priznao je kako posljednjom epizodom nije rekao sve što je htio tako da... što se čeka?

7. I TO MI JE NEKI ŽIVOT

Malo ozbiljnija tinejdžerska serija imala je nezapamćen uspjeh unatoč trajanju od samo jedne sezone, što je razočaralo fanove diljem svijeta. Bilo bi zanimljivo vidjeti što se s glavnim likovima koje su utjelovili danas slavni Claire Danes (za ovu seriju je osvojila Zlatni globus 1995. godine, 2011. za Temple Grandin, a 2012. i 2013. za ulogu Carrie u Domovini) i Jared Leto (nedavno osvojio Oscara za sporednu ulogu u Dallas Buyers Club) dogodilo 20 godina nakon što je serija emitirana i završena.

Koje serije biste vi voljeli vidjeti na velikom ekranu?

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala