Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dinamo ušao u Ligu UEFA!
Sa 3:3 u Pragu Sparta ispala, junak Mandžukić

Dinamo ušao u Ligu UEFA!

Dinamo je uspio u onome što je rijetko tko očekivao - nakon velike krize ući u Ligu Uefa! I praška Sparta bila je u sličnoj, krizi rezultata, no nakon utakmice bez golova u Maksimiru ipak je domaćin u Pragu imao prednost.

No, Sparta nema "faktor Mandžukić" - koji očito najbolje igra u Europi onda kad najviše treba! Nije dao gol, no u sve tri akcije za gol našeg kluba imao je zapaženu ulogu, najčešće je netko zabio nakon njegova udarca i odbijanca od češkog golmana.

Dinamo je u Pragu pokazao pravo lice, imao zapaženiju ulogu od domaćina koji je igrao u grču, ali uz malu pomoć suca i stizao Dinamo.

Ozljeda Butine već u 10. minuti činila se kao velik hendikep, jer je mladi Kelava vrlo brzo, nakon početnog vodstva Dinama (Morales u 17. minuti), "popio" dva gola (Kulić u 19. i Kladrubsky u 23. minuti).

Srećom, Lovren vrlo brzo izjednačava na 2: 2, u 30. minuti. Tim rezultatom  se otišlo na odmor. Dinamo je aktivniji i u drugom poluvremenu, Badelj nakon još jednog sjajnog udarca Mandžukića daje gol za 3:2, kako bi i ostalo da Vrdoljak nije u svom šesnaestercu neoprezno igrao rukom, no bez ikakve namjere i sudac je krivo dosudio penal! Domaćin je izjednačio na 3:3 (Kladrubsky u 82. minuti), iako je golman Kelava bio na lopti i skoro obranio.

Do kraja je Dinamo uspio u obrani svog gola, a nakon čak 5 minuta produžetaka, gdje je opet briljirao "Mandža", majstorski čuvajući loptu u napadu, uz iznudu prekršaja!

Ivanković je ovime preživio na klupi Dinama, a sad očekujemo u Maksimiru atraktivne protivnike koji bi mogli napuniti stadion, makar klub u "prezimljavanju u Europi" i ne prošao dalje.

A Mamića na povratku na Plesu sigurno već čekaju brojni tamburaši i navijači (i novinari), željni striptiza, ali i ljepljenja eura o čelo!

Samo da sukobi navijača u Pragu kazneno ne koštaju Dinamo plasmana u Ligu Uefa!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala