Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Evans uzima pauzu od glume
Nakon što završi snimanje superherojskih filmova, Kapetan Amerika napravit će odmak od glume

Chris Evans uzima pauzu od glume

U intervjuu za britanski časopis Glamour, Chris Evans je pričao o ulozi po kojoj je svakako postao najpoznatiji - Kapetanu Americi. Popularni superjunak u kojeg se pretvara Steve Rogers, pojavit će se u ovogodišnjem filmu Captain America: The Winter Soldier te

Koliko god Evans uživao u toj ulozi, čini se da je spreman okrenuti se poziciji iza kamere pogotovo nakon što je sada režirao svoj prvi film 1:30 Train, o ženi koju opljačkaju u New Yorku, koji izlazi ove godine.

"Mislim da ću uzeti malu pauzu od glume nakon što mi istekne ovaj ugovor s Marvelom.", rekao je glumac. "Kada glumiš si samo jedan mali dio velike slike. Kao da pomažeš kupiti poklon, ali ne znaš koji je poklon. Moraš se onda vratiti i pogledati film. Ponekad je dobro, ponekad tragično. U procesu režiranja si uključen u baš svaku odluku."

Evans je otvoreno pričao i o svojoj borbi sa samom ulogom Kapetana Amerike. Nije bio siguran je li on dobar odabir za ulogu te ju je čak nekoliko puta odbio no na kraju je popustio i odlučio sam sebi dati šansu te nije požalio. Kao što i sam priznaje, Kapetan Amerika je drugačiji od ostalih superjunaka kao što su primjerice Hulk ili Iron Man. Njegov lik je stvoren nakon što su običnom čovjeku dali poseban serum kako bi pojačali njegove fizičke atribute tijekom Drugog svjetskog rata. To znači da je snažan te da je domoljub no nema neke sposobnosti koje su vanzemaljske.

"On nema demone. Nije on Batman. Nema unutarnje borbe. Narav tog lika jest takva da sebe stavlja na posljednje mjesto i pomaže općem dobru. Tako da bi lako mogao upasti i u svijet monotonije.", objašnjava Evans svoj lik. "Blagoslov i prokletstvo Kapetana Amerike jest da nema tu neku posebnu sposobnost. Ne živi na drugom svijetu. Ne postaje zelen. Nema nikakvo posebno oružje. Od lupa i udara."

Captain America: The Winter Soldier donosi priču o superheroju koji se pokušava snaći u modernom svijetu te mora spasiti zemlju od nove prijetnje. Film se u kinima očekuje krajem ožujka odnosno početkom travnja.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala