Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekskluzivne prve fotografije novog 'Sin Cityja'
Jessica Alba, Mickey Rourke i Joseph Gordon-Levitt ponovno u gradu grijeha u 'Sin City: A Dame to Kill For'

Ekskluzivne prve fotografije novog 'Sin Cityja'


Foto: Entertainment Weekly

Legendarni crtač stripova Frank Miller i njegova superstilizirana banda striptizeta i nitkova vraća se na velike ekrane sa novim pričama punim sočnih intriga u 3D noir nastavku Sin City: A Dame to Kill For.

Entertainment Weekly je uspio nabaviti nekoliko ekskluzivnih fotografija iz novog filma čiji izlazak očekujemo 22. kolovoza ove godine. Prve službene fotografije donose nam pogled na neke poznate likove koje glume Jessica Alba i Mickey Rourke, ali i jednog novog - lik Johnnyja kojeg glumi Joseph Gordon-Levitt.

Nancy Callahan (Alba) i dalje pleše na istom mjestu no promijenila se od smrti Johna Hartigana (Bruce Willis) iz prvog dijela. "Spremna je na osvetu.", kaže Miller koji režira film zajedno sa Robertom Rodriguezom i dodaje: "Dosta joj je da se prema njoj ponašaju, kako sama kaže, kao da je komad mesa." Rodriguez na to dodaje: "U prvom filmu vidite djevojčicu. No do kraja ovog, ona je anđeo osvete."

Mickey Rourke reprizira svoju ulogu ubojitog Marva sa prepoznatljivom frizurom i ozbiljnim stavom. Joseph Gordon-Levitt naći će se u ulozi Johnnyja, kockara loše sreće. Miller je napisao posebnu priču za njegov dio no ni Miller ni Rodriguez nisu otkrivali detalje radnje. "Pobijedio je krivog lika u pokeru.", našalio se Rodriguez. "To je početak puta koji opisuje i sam naziv njegovog segmenta: 'Duga loša noć' (Long Bad Night)."

Neki dan smo pisali kako se već nagovještava kako će se raditi i treći dio popularnog noir trilera no dok se ne završi drugi, sve ostaje na idejama. Kao što smo već spomenuli, A Dame to Kill For izlazi krajem kolovoza, a uz Albu, Rourkea i Gordon-Levitta imat ćemo prilike gledati i Josha Brolina, Evu Green, Brucea Willisa, Rosario DAwson, Cristophera Melonija i Raya Liottu.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala