Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hit serije Top of the Lake i 2. sezona Homeland-a uskoro na HRT-u
Obje serije na male ekrane stižu u travnju

Hit serije "Top of the Lake" i 2. sezona "Homeland-a" uskoro na HRT-u

Foto: PR Photos

Od Oscarom nagrađene scenaristice i redateljice Jane Campion i Oscarom nagrađenih producenata "Kraljeva govora" na ekrane HRT-a 7. travnja stiže hit serija "Top of the Lake".

Ova moćna i nezaboravna priča o potrazi za srećom i snom o izgubljenom raju dosad je osvojila Zlatni Globus te još pet prestižnih nagrada uz 23 nominacije. Intrigantan i nezaboravan zaplet serije smješten je na kraju svijeta, u prostranstvima Novog Zelanda, a glumačku ekipu predvode Elisabeth Moss, David Wenham, Peter Mullan i Holly Hunter.



Priča počinje misterijom, dvanaestogodišnja djevojčica, kći mjesnog narkobosa ulazi u jezero na Južnom otoku Novog Zelanda. Na vidjelo ispliva da je djevojčica u petom mjesecu trudnoće, no nakon toga gubi joj se svaki trag. Poziv da istraži neobičan slučaj dobiva ambiciozna, ali neiskusna detektivka Robin Griffin. Kako raste njezina opsjednutost potragom, tako otkriva i tajne iz svoje prošlosti zbog kojih joj se život počinje raspadati.

Radnja hvaljene i zanimljive serije događa se u jednom od malobrojnih preostalih veličanstvenih i nedirnutih krajolika ovoga planeta, u rijetko naseljenom i od svijeta udaljenom kraju Novog Zelanda.

Osim spomenute, od 22. travnja stiže i druga sezona hvaljene i nagrađivane serije "Homeland" (Domovina). Gledatelji će moći uživati u novih 12 nastavaka. Intrigantna priča o terorističkoj prijetnji, izdaji, zakulisnim igrama CIA-e i nezaustavljivoj agentici koja je spremna žrtvovati karijeru i osobni život kako bi istina izašla na vidjelo dosad je doživjela velik uspjeh kod publike te dobila niz hvalospjeva kritičara.



Agentica Carrie Mathison (koju tumači Claire Danes) u drugoj sezoni nastavlja potragu za krticom u redovima CIA-e, boreći se istovremeno s nepovjerenjem pretpostavljenih, ali i najbližih suradnika. Hoće li joj predanost koja graniči s opsesijom pomoći da napokon razotkrije urotu koja prijeti samom vrhu američke politike, vidjet ćete u novim nastavcima. Osim nje, u glavnoj ulozi je i Damian Lewis, a dodajmo da je "Homeland" dosad nagrađena sa šest Emmyja i pet Zlatnih Globusa.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala