Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


FOX Crime donosi regionalnu premijeru 'Ulice Seragoon'
Uđite u grad Sama Callaghana, Patricie Cheng i klijenata detektivske agencije Cheng svaki četvrtak od 21.50h

FOX Crime donosi regionalnu premijeru 'Ulice Seragoon'

Foto: Mediavision

1964. i 1965. godina. Egzotični i burni Singapur, grad je na prekretnici. Političke i rasne tenzije visoke su dok je nova nacija pred rođenjem. Komunistički je ustanak u Maleziji ugušen, a australske su trupe i dalje usred napetoga četverogodišnjeg rata u džunglama susjednog Bornea. Za to vrijeme teroristi u Singapuru postavljaju više od 29 bombi.

Ovo je grad Sama Callaghana, Patricie Cheng i klijenata detektivske agencije Cheng.

Kada joj muža ubiju dok je radio na slučaju, Patricia Cheng (Joan Chen) zapošljava misterioznog Australca Sama Callaghana (Don Hany) da joj pomogne voditi detektivsku agenciju Cheng. Kako bi agencija opstala, Patricia zna da joj treba dobar istražitelj koji ima veze u kineskoj i malezijskoj zajednici, a i među tamošnjim Amerikancima i Britancima. Sam je sve što traži, no nakon djetinjstva provedenog u zarobljeničkom logoru i napete karijere u vojnoj obavještajnoj službi za vrijeme komunističkog ustanka u Maleziji, on sa sobom donosi puno problema.

Ulica Serangoon jedna od prvih velikih ulica u Singapuru koja povezuje mnoge živahne etničke zajednice. Također je dom mnogim zanimljivim likovima poput ambicioznog i nemilosrdnog Kaya Songa, unuka šefa najmoćnije kriminalne organizacije u Singapuru; Kanga, koji sa Samom vodi tvrtku za uvoz i izvoz iz svog čamca; Su Ling, mlade žene naprednih stavova koja se spetlja s idealistom i agentom CIA-e u usponu, Conradom Harrisonom; i Claire Simpson, usamljene žene čiji odnos sa Samom postaje sve kompliciraniji.

Samova usluga jednom od susjeda postaje honorarni posao koji se rasteže od slučaja do slučaja, a na kraju počne za stalno raditi za agenciju. Slučajeva ima od uobičajenih – nevjerni bračni parovi i sitni prevaranti – do napetih istraga s ozbiljnim međunarodnim implikacijama i posljedicama od kojih neke odvlače Sama u mračnu prošlost koju želi ostaviti iza sebe.

U glavnim se ulogama nalaze Alaric Tay, Chin Han, Don Hany, Joan Chen, Maeve Dermody, Michael Dorman i Pamelyn Chee, seriju Ulica Serangoon možete ekskluzivno pratiti na kanalu FOX Crime četvrtkom u 21:50h, počevši već večeras.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala