Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gotham je dobio svog Pingvina
Odabrani su glumci za uloge Pingvina, Alfreda Pennywortha, Gordonove šefice i njegove zaručnice

"Gotham" je dobio svog Pingvina

Nakon što smo prije par dana saznali da će se Ben McKenzie naći u ulozi načelnika Gordona u najnovijoj seriji Gotham, inspiriranoj Batmanom, sada nam je stigla i objava tko će tumačiti ostale likove, prenio je The Hollywood Reporter. Točnije, objavljeni su glumci za uloge Pingvina, Alfreda Pennywortha, Gordonove šefice i njegove zaručnice.

Robin Lord Taylor, koji je karijeru gradio većinom kroz televizijske serije kao što su Živi mrtvaci i Stalna meta, odabran je za ulogu Oswalda Cobblepota zvanog Pingvin. Sa mozgom šahovskog velemajstora i moralom šakala, Cobblepot je obični psihopat koji svoju sadističku žudnju za moći skriva iza izvanredno pristojnog ponašanja.

Sean Pertwee, glumac poznat po filmovima Dog Soldiers i Equilibrium, naći će se u ulozi Alfreda Pennywortha. Opisan kao tvrdokorni bivši marinac iz istočnog Londona, Pennyworth je vjerno služio obitelji Wayne. No nakon tragedije koja je zadesila obitelj, Alfred postaje zaštitnik mladog Brucea Waynea, dječaka koji će s vremenom postati Batman.

Zabryna Guevara, koja je poznata iz serija Odstrel i 3 lbs, glumit će narednicu Essen, šeficu načelnika Gordona u Odjelu za ubojstva policijske uprave Gotham Cityja. Essen balansira dva svijeta - svijet policije i politike i to makijavelističkim vještinama pomoću kojih je jednako korporativna odvjetnica kao i policajac.

Erin Richards iz serija Breaking In i Poput ljudi, preuzet će ulogu Barbare Kean, zaručnice načelnika Gordona. Sofisticirana doktorica u hitnoj službi, Kean će stajati uz svog muža i biti mu potpora usred korumpiranog svijeta kakav je postao Gotham.

Serija Gotham rađena je po uzoru na filmove o Batmanu te će se vrtiti više oko svijeta načelnika Gordona u vremenu dok je sam Batman, odnosno Bruce Wayne, još uvijek dijete. Pilot seriju režirat će Danny Cannon dok scenarij potpisuje Bruno Heller. Izlazak očekujemo ove jeseni.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala