Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


200. epizoda 'Kako sam upoznao vašu majku' srušila rekord gledanosti
Posebna epizoda u kojoj smo (bolje) upoznali Majku jedna je od najgledanijih i najbolje ocijenjenih uopće

200. epizoda 'Kako sam upoznao vašu majku' srušila rekord gledanosti

U ponedjeljak je emitirana jubilarna, 200. epizoda popularne serije Kako sam upoznao vašu majku koja je dobila odlične ocjene i kritike!

Ova posebna epizoda bila je svojevrsni uvod u potencijalni spin off Kako sam upoznala vašeg oca budući da je u središtu bila i dalje neimenovana Majka o kojoj smo kroz epizodu imali prilike saznati više i upoznati taj lik.

Producenti serije toliko su uložili u epizodu da se govori kako žele da glumica koja je utjelovila Majku, Cristin Milioti, dobije nagradu Emmy baš zbog ove epizode. Koliko je ljudi zanimala epizoda naziva Kako je vaša majka upoznala mene (How your mother met me) govori i podatak da trenutno na IMDB-u ima ocjenu 9,6 što je vrlo visoko za ovaj format i seriju.

O uspješnosti epizode govore i podaci da ju je gledalo 10,8 milijuna gledatelja što je više i od premijere ove posljednje sezone (9,4 milijuna). Gledanost je nadmašila i ovu i prethodnu sezonu, a posljednja ovoliko uspješna epizoda bila je sredinom sedme sezone koju je gledalo 11,5 milijuna gledatelja, piše TV by the Numbers.

Upravo je zbog jubilarne epizode stalna i dobro poznata ekipa serije neki dan gostovala u talk show-u The Talk gdje su popričali o svojim ulogama i proslavili spomenuti jubilej. Najdirljiviji dio svakako je bio kada je Alyson Hannigan (Lily Aldrin) zaplakala opraštajući se od svog televizijskog supruga Jasona Segela (Marshall Eriksen) s kojim je 'bila' 10 godina.

Razgovor s vašim omiljenim glumcima donosimo u nastavku, a podsjećamo da je finale serije Kako sam upoznao vašu majku zakazano već za 31.3.!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala