Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Louis C.K., Eric Stonestreet i Kevin Hart u novoj animiranoj avanturi
Od tvoraca 'Kako je Gru ukrao mjesec' i 'Gru na supertajnom zadatku' stiže nova životinjska animirana avantura

Louis C.K., Eric Stonestreet i Kevin Hart u novoj animiranoj avanturi

Foto: PR Photos

Prateći uspjeh superpopularnog animiranog filma Gru na supertajnom zadatku, nastavku uspješnog Kako je Gru ukrao mjesec iz 2010, koji je zaradio skoro milijardu dolara na svjetskim kino blagajnama, iz Illumination Entertainmenta odlučili su otkriti svoj najnoviji animirani obiteljski film.

Iako film još uvijek nema službeni naziv već je poznato kako će Louis C.K. (Američki varalice, Louie), Eric Stonestreet (Moderna obitelj) te sveprisutni Kevin Hart (Ovo je kraj, Obračun legendi) posudili svoje glasove životinjama koje će biti glavni nositelji radnje.

Radnja se vrti oko bezbrižnog terijera (C.K.) koji se nalazi sa svojim prijateljima, također kućnim ljubimcima, nakon što ima gazde odu na posao. No njegov bezbrižni život mogao bi poremetiti neuredni mješanac Duke (Stonestreet), kojeg njegov gazda jedan dan samo dovede da živi s njima. Njih dvojica nekako se nađu na opasnim ulicama velikog grada gdje im se putevi susretnu sa zečićem zvanim Snowball (Hart), preslatkim no podmuklim vođom vojske napuštenih životinje koji se žele osvetiti čovječanstvu. Naš nevjerojatni pseći dvojac morat će osujetiti zečićev plan i ujedno stići kući na večeru.

Redatelj je Chris Renaud dok će se raditi po scenariju koji potpisuju Cinco Paul i Ken Daurio, kao i na filmovima o Gruu. Illumination i Universal odredili su 12. veljače 2016. za datum izlaska neimenovanog projekta no prije toga imat ćemo priliku gledat još jedan njihov zajednički uradak - film o Minionima koji je najavljen za lipanj 2015.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala