Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uzbudljivi TV event: 'Veliki potres: Početak kraja'
Od večeras na RTL Televiziji pratite uzbudljivu mini-seriju sa fantastičnim vizualnim efektima

Uzbudljivi TV event: 'Veliki potres: Početak kraja'

Foto: RTL

Nastavak Velikog potresa, uzbudljivi TV event Veliki potres: Početak kraja okupio je istu glumačku i realizatorsku postavu, no ovoga puta filmska ekipa odlučila je koristiti digitalnu tehnologiju koja omogućava stvaranje senzacionalnih scena katastrofe, do tada neviđenih na malim ekranima! Od ponedjeljka 20. siječnja do četvrtka 23. siječnja od 23 sata pratite napetu mini seriju u četiri nastavka!

Potres snage 10,5 stupnjeva po Richterovoj ljestvici razori Los Angeles i pokrene ogroman tsunami koji napravi golemu štetu na Havajima. No to je samo prva od niza katastrofa. Seizmička podrhtavanja se povećavaju, bude se uspavani vulkani, Hoover brana u Nevadi puca kada se jezero Mead ugrije i proširi izvan svojih granica, Las Vegas urušava se u ogromnu pukotinu, a Mount Rushmore se raspadne.

I dok geolozi pokušavaju odgonetnuti razloge zbog kojih se ovi sezmički događaji redaju jedan za drugim, doktorica Samantha Hill (Kim Delaney) prisjeća se teorije svog oca po kojoj će Zemljine tektonske ploče doseći maksimum razdvajanja te će se početi pomicati u suprotnom smjeru, što će prouzročiti velike potrese.

Iako je glumačka ekipa na čelu s Kim Delaney, Davidom Cubittom, Garcelle Beauvais, Oliverom Hudsonom i Frankom Lagellom zaista svoj dio posla odradila besprijekorno, prave 'zvijezde' filma su vizualni efekti – rušenje Hoover Dama, Mount Rushmorea, nestajanje gradova pod erupcijama – scene koje će vas fascinirati i užasnuti istovremeno.

Od ponedjeljka do četvrtka od 23 sati pratite napetu mini serije Veliki potres: Početak kraja!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala