Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras premijera 3. sezone serije 'Djevojke'
Prva epizoda dostupna je još od 13.1. putem usluge HBO GO, a večeras stiže i na male ekrane

Večeras premijera 3. sezone serije 'Djevojke'

Foto: HBO

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru 3. sezone serije iz originalne HBO produkcije Djevojke koja se vraća s 12 novih nastavaka!

Podsjetimo, premijera putem usluge HBO GO bila je 13. siječnja, samo dan nakon američke premijere, dok će novi nastavci na tom kanalu uslijediti ponedjeljkom. Prvi nastavak dostupan je nakon registracije potpuno besplatno do 12. veljače.

Večeras u 20:35h HBO na svom redovnom programu donosi premijeru prve epizode Djevojke koja će se emitirati dalje petkom.

Lena Dunham vraća se s trećom, nestrpljivo iščekivanom sezonom svoje Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađene humoristične serije. Prateći nezgode skupine prijatelja u dvadesetim godinama u New Yorku, serija se usredotočuje na Hannu Horvath i njezine razne anksioznosti, komplekse i nesigurnosti dok se približava srednjim dvadesetima.

U trećoj sezoni Hannah je u ozbiljnoj vezi s Adamom (Adam Driver), a njih dvoje svili su zajedničko gnijezdo u Hanninu stanu. Hannah također pokušava rehabilitirati svoju spisateljsku karijeru i usredotočuje se na to da izruči svoju elektronsku knjigu svom ekscentričnom izdavaču.

U međuvremenu, Marnie (Allison Williams) se prilagođava životu nakon naglog i traumatičnog prekida sa Charliejem (Christopher Abbott) i precizno radi na tome da izgradi život koji smatra da zaslužuje.

Blizu diplome, ponovno slobodna Shoshanna (Zosia Mamet) osmisli plan kako bi stvorila (barem na papiru) zdravu ravnotežu između tulumarenja i učenja. Nastavljajući svoj niz ometanja života svih oko sebe, Jessa (Jemima Kirke) se pojavi i sklopi neobično prijateljstvo s napadnom očinskom figurom...

Tijekom 12 epizoda ove sezone prijateljstvo između djevojaka krhkije je nego ikad prije, dokazujući da je žensko prijateljstvo također vrsta ljubavne veze. Kao i uvijek, ljubav, život, seks i smrt mogu poremetiti zaobilazan put k zrelosti – i pojave se kad najmanje očekujete.

Ne propustite prvu epizodu večeras u 20:35h!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala