Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi pogled na 'čuvare svemira'
Marvel nam je za početak nove godine poklonio prvu službenu sliku za film "Guardians of the Galaxy"

Prvi pogled na 'čuvare svemira'

Foto: Marvel

Marvel nas je za početak nove godine odlučio počastiti prvim pogledom na neke od likova iz nadolazećeg filma o superherojima, Guardians of the Galaxy. Slika nam izgleda poprilično poznato što ni ne čudi s obzirom da su na Comic Conu i D23 Expo predstavili konceptualne vizuale tijekom kratke najave filma te je i ova scena bila uključena no danas imamo prilike vidjeti kako to izgleda 'uživo', sa stvarnim glumcima.

Oni su Gamora (Zoe Saldana), posvojena kći superzlikovca Thanosa, koja posjeduje nevjerojatnu snagu i spretnost te se može brzo izliječiti; Peter Quill odnosno Star Lord (Chris Pratt), sin ljudske majke i vanzemaljskog oca, međuplanetarni policajac, vrhunski strateg i stručnjak za borbu; Rocket Racoon (glas Bradleya Coopera), inteligentan, antropomorfni rakun, koji je vrhunski strijelac i iznimni taktičar; Dax the Destroyer (Dave Bautista), ratnik koji je u potrazi za osvetom za smrt svoje obitelji, supersnažan i vrlo vješt sa noževima; Groot (glas Vin Diesela), superinteligentno humanoidno drvo sposobno za apsorpciju drva kako bi skupio snagu i zaliječio ozljede.

Uz sliku je objavljen i službeni sinopsis filma: "Akcijski nabrijana, epska svemirska avantura u kojoj drski avanturist Peter Quill postane meta potjere nakon što ukrade tajanstvenu kuglu koju želi i Ronan, moćni zlikovac koji prijeti cijelom svemiru. Kako bi mu pobjegao, Quill se mora prisiliti na nelagodno primirje sa četvero posve različitih odmetnika: Rocketom - rakunom koji se igra oružjem, Grootom - humanoidnim drvetom, ubojitom i zagonetnom Gamorom i osvetnički nastrojenim Dax the Destroyerom. No kada Quill otkrije pravu moć kugle i prijetnju koju predstavlja cijelom svemiru, mora dati sve od sebe kako bi ujedinio svoje suparnike za jednu posljednju borbu dok je sudbina galaksije na kocki."

Film Guardians of the Galaxy režira James Gunn, a službeni datum izlaska je 1. kolovoza ove godine. Uz već spomenutu glumačku ekipu u filmu će se još naći i Lee Pace, Karen Gillan, John C. Reilly, Benicio Del Toro i Glenn Close.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala