Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Vuk' sasvim solidan, akcijska drama '47 Ronin' s Keanu Reevesom promašaj
Novi 'Hobit' i dalje je uvjerljivo prvi, a od novih filmova jedino je 'Vuk s Wall Streeta' dobro prošao

'Vuk' sasvim solidan, akcijska drama '47 Ronin' s Keanu Reevesom promašaj

Blagdansko raspoloženje protekli je vikend vladalo i u kinima gdje se Hobit: Smaugova pustoš 'nije dao' s prvog mjesta, a 47 Ronin doživio je veliki neuspjeh, piše BoxOfficeMojo.

S trećim tjednom prikazivanja novi Hobit zaradio je izvrsnih 614 milijuna dolara diljem svijeta, što je oko 7% manje od prvog Hobita u istom razdoblju prošle godine.

Na drugom mjestu ponovno je Snježno kraljevstvo koje je zaradilo malo manje od 500 milijuna dolara, a stručnjaci kažu da svoj uspjeh duguje neuspješnim obiteljskim filmovima Kako je spašen gospodin Banks koji se pokazao preozbiljnim za mlađu publiku te Šetnja s dinosaurima koja nije probudila dovoljan interes.

Animirana uspješnica mjesta je zamijenila s komedijom Anchorman 2: The Legend Continues koja je s ukupno zarađenih 109 milijuna nešto bolja od prvog dijela.

Četvrti su Američki varalice (ko nas od 23.1.2014.) koji su treći tjedan prikazivanja na istom mjestu sa zasad 60 milijuna dolara u SAD-u, s time da se još uvijek čeka početak prikazivanja u ostatku svijeta.

Dugoočekivani biografska drama Martina Scorsesea Vuk s Wall Streeta u svom je prvom vikendu prikazivanja startala s petog mjesta, a prema trenutnim podacima za SAD zaradila je ukupno 34 milijuna dolara.

Vuk je počeo igrati i kod nas gdje je prema podacima iz Blitza svoj prvi vikend zaradio preko milijun kuna, a pogledalo ga je više od 30 000 gledatelja.

Od zanimljivosti spomenimo još neke pridošlice: Tajni život Waltera Mittyja (kod nas od 9.1.2014.) smjestio se na sedmo mjesto, spomenuti 47 Ronin nalazi se tek na devetom, dok je sportska komedija Obračun legendi sa Sylvesterom Stalloneom i Robertom DeNirom (kod nas od 9.1.2014.) svoj prvi vikend završila tek jedanaesta.

Krajem tjedna s prikazivanjem u SAD-u i kod nas počinje spin off popularnog horor serijala Paranormalno pod nazivom Paranormalno: Obilježeni.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala