Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mini-epizoda Sherlocka: Holmes se vraća!
BBC nas je počastio sedmominutnom mini-epizodom kao uvodom za nadolazeću treću sezonu "Sherlocka"

Mini-epizoda "Sherlocka": Holmes se vraća!

Kako bi nam olakšali iščekivanje treće sezone popularne serije Sherlock, BBC nas je počastio sedmominutnom mini-epizodom za koju su scenarij napisali producenti serije Steven Moffat i Mark Gatiss.

Svojevrsna uvodna epizoda fokusira se na sumnje detektiva Andersona da je slavni detektiv kojeg utjelovljuje Benedict Cumberbatch odglumio vlastitu smrt na kraju druge sezone. Traileri koje smo do sada imali priliku vidjeti već su nam otkrili kako je naslovni lik i dalje živ te da su ostali likovi iz serije, uključujući i Sherlockovog pomoćnika Johna Watsona (Martin Freeman) to također saznali nakon njegovog dvogodišnjeg odsustva.

Mini-epizoda koja nosi naziv Many Happy Returns donosi nam raspravu između Andersona (Jonathan Aris) i inspektora Lestrade (Rupert Graves) gdje Anderson ovog pokušava uvjeriti kako niz nedavnih događaja ukazuje na to da je Sherlock živ.

Iako se radi o slučajevima koje bi jedino mogao riješiti Sherlock, Lestrade je vrlo skeptičan. No Anderson je neumoran: "On je tu. Skriva se. No ne može se suzdržati da se ne petlja. Toliko je očito da je to on, ako znaš primijetiti znakove." Gledajući kartu svijeta, označavajući slučajeve koji su neočekivano riješeni, Anderson primijećuje kako se Sherlock kreće prema Engleskoj: "Približava se. Kao da se vraća.", zaključuje.

Kraj mini-epizode daje nam nekoliko znakova kako će se Sherlock uskoro vratiti iz mrtvih pa kao što i nagovještava, Sherlock se uistinu vraća uskoro i to već 1. siječnja u Velikoj Britaniji, a 19. siječnja u SAD-u.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala