Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon kratkih uvodnih teasera napokon su nas počastili i pravim trailerom za Transcendence
Glumačku ekipu predvode legende Johnny Depp i Morgan Freeman

Nakon kratkih uvodnih teasera napokon su nas počastili i pravim trailerom za "Transcendence"

Nakon što smo jučer dobili uvod u novi znanstveno-fantastični triler Transcendence sa dva kratka narativna teasera, danas su nas počastili i sa pravim trailerom koji nam ipak otkriva malo više.

Film Transcendence je redateljski prvijenac Wallyja Pfistera, najpoznatijeg po svojoj snimateljskoj ulozi za sve filmove Christophera Nolana od 2000. godine kada je izašao Memento pa do sad. Za svoj snimateljski rad osvojio je i Oscara 2010. za rad na filmu Početak (Inception). Već nam i sami trailer otkriva moć njegovog snimateljskog oka kroz fantastične kadrove i prizore no pitanje je može li dobro prikazati tu kompleksnu priču, kakvom se ova čini.

Radnja filma prati znanstvenika dr. Willa Castera (Johnny Depp), istraživača koji je stekao slavu, koja je sa sobom donijela i negativne strane zbog rada na radikalnom projektu vezanom uz umjetnu inteligenciju koju on naziva Singularitet (Singularity), što je zapravo moment u kojem računalo razvije svjesnost. Njegov rad je toliko kontroverzan da dr.Caster postane meta atentatora. Rana koju je zadobio je smrtonosna te njegova žena Evelyn (Rebecca Hall) i njegov prijatelj Max (Paul Bettany) shvate da nemaju previše izbora nego isprobati njegov eksperiment i pokušati prenijeti njegovu svijest u računalo. Vrlo brzo otkriju kako on u računalu nije ni približno ista osoba kao što je u stvarnom životu.

Glumačku postavu predvode Johnny Depp, Rebecca Hall i Paul Bettany dok se u sporednim ulogama nalaze Morgan Freeman, Kate Mara, Cillian Murphy, Cole Hauser i Clifton Collins Jr. Film se u kinima očekuje u travnju 2014.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala