Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Weinstein kompanija i Miramax spremaju nastavak Shakespeare in Love
Nakon osam godina braća Weinstein ponovno udružuju snage s Miramaxom

Weinstein kompanija i Miramax spremaju nastavak "Shakespeare in Love"

Foto: PR Photos

The Weinstein kompanija i Miramax, nakon osam godina, ponovno udružuju snage i u procesu su pregovora oko razvoja i onda u konačnici snimanja nastavka filma "Shakespeare in Love". No, njihov višemilijunski produkcijski 'deal', koji bi trebali sklopiti, ne podrazumijeva samo ovaj navedeni film jer su u pitanju, točnije u planu još neki filmski nastavci, kao primjerice nastavak "Roundersa". Isto tako, za Miramaxov "Good Will Hunting", "Flirting With Disaster" kao i "Swingers", ali i "Pulp Fiction", "Chicago" i "The English Patient" prema pisanju Businessweek-a postoji opcija snimanja tv serija, što bi znatno popunilo opus Miramaxovih naslova.


Spomenimo kako su ko-osnivači Miramaxa zapravo dvojac, braća Bob i Harvey Weinstein, danas vlasnici gigantskog filmskog studija pod nazivom The Weinstein kompanija s obzirom da su im se putevi s Miramaxom razišli još 2005. godine.

- Kao najveći, ali nezavisni filmaši u povijesti, Harvey i Bob stvorili su Miramax i izgradili ga u jedan od danas najistaknutijih brandova Hollywooda. Filmski opus koji su oni stvorili doprinijelo je znatno digitalnoj revoluciji, stoga njihovo ujedinjenje, točnije obiju spomenutih kompanija, moglo bi stvoriti nešto uistinu moćno u filmskoj industriji - poručio je Thomas J. Barrack, prvi čovjek uprave Miramaxa.

Njihov prvi zajednički projekt započinje s produkcijom već početkom iduće godine, naravno, ako do poslovnog ujedinjenja i službeno dođe.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala