Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ne želim ljubavni trokut Lois Lane, Supermana i Wonder Woman!
Amy Adams priznala je kako bi radije da ona i Wonder Woman budu suradnice, a ne suparnice

"Ne želim ljubavni trokut Lois Lane, Supermana i Wonder Woman!"

Na pitanje novinara iz SuperHeroHypea o tome kako bi se osjećala da prisutnost Wonder Woman u filmu dovede do ljubavnog trokuta Adams je izjavila: "Jesam li zainteresirana? Ne znam. Mislim, vidjet ćemo. Nadam se da mogu biti u filmu sa drugom ženom i da nismo u ljubavnom trokutu. To bi bilo zabavno. Možda da se udružimo i budemo partnerice, a ne suparnice."

U stripovskim izdanjima postoje verzije u kojima su osim vrlo dobrih prijatelja Superman i Wonder Woman otišli korak dalje te imali određeni romantični odnos tako da ne znamo u kojem će smjeru ići scenarij te hoće li prisutnost Wonder Woman ugroziti Supermanov odnos sa Lois Lane. Henry Cavill kao Superman, Gal Gadot u ulozi Wonder Woman, Ben Affleck kao Batman i Amy Adams u ulozi Lois Lane očekuju nas u režiji Zacka Snydera tek na ljeto 2015.

Amy Adams će se ipak uskoro naći u ljubavnom trokutu i to u filmu Američki varalice, gdje će se naći između Christiana Balea i njegove supruge koju glumi Jennifer Lawrence. Film Američki varalice u naša kina dolazi 23. siječnja 2014.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    karter karter @ 10.12.2013. 16:44

    A taurus uvijek korektan u svojim komentarima, pravi humanista. Što se tiče filma naravno da se nadam da ćemo izbjeći pretvaranje supermana u romantičnu akcijsku komediju gdje će se dvije heroine boriti svim sredstvima za ljubav čeličnog čovjeka. IAko prijedlog dxdya zvuči primamljivo - adamsica i ona što se žale da nema grudi za wonder woman u lezbijskom klinču, možda bi  onda amy adams nakon 101 propale nominacije za oscara napokon dobila toliko zasluženu nagradu. Isto moram reći kako na stranu što je adams i kvalitetna glumica pa i lijepa žena nisam nikada mislio kako će nju odabrati za ulogu louis lane, jednostavno sam mislio da će neku mlađu naći imajući na umu vrlo izgledne nastavke franšize. Jedinicu je odradila profesionalno, niti dobra niti loša, mislim da je i sama shvatila limite man of steela, ipak su njezina specijalnost puno manji, emotivniji, pa gotovo i nezavisni uradci.

  • #2
    4 0
    taurus taurus @ 10.12.2013. 14:45

    Žena ne diktira nikome već iznosi svoje mišljenje o tome kakav odnos ne bi htjela da imaju ženski likovi u filmu i u potpunosti je u pravu.Ukoliko bi u ovome dugoočekivanom ostvarenju,umjesto smislenog zapleta imali ljubavne trougle to bi,po meni,minimaliziralo kako snažne ženske likove (Wonder Woman pa i Louis Lane)te ih svelo na stereotipne ljubomorne šiparice, tako i potkopalo čitav projekat u cjelini.Što se tiče talenta A.Adams je vrhunska glumica idalno odabrana za dotičnu ulogu a sa druge strane prethodni komentator ne može znati šta bi ona radila ili ne za novac pred kamerama,već iznosi pretpostavke (vjerovatno na osnovu vlastitog iskustva) o tome valjda da bi ljudi za pare radili bilo šta a takve konstrukcije jednostavno nisu u redu.Neke osobe posjeduju nešto što se zove moral kao i profesionalni integritet pa iako je ovo internet i svako ima pravo pisati šta želi,izvoditi analogije i zaključke na način da se praktično vrijeđa neka osoba implicirajući odsustvo morala kod spomenute,jednostavno nije uredu i zapravo više govori o davaocu komentara.

  • #1
    3 6
    dxdy dxdy @ 9.12.2013. 20:19

    za milijune koje te plaćaju imat ćeš i lezbijski seks ako bude tako u scenariju pisalo a ne da diktiraš scenaristima i režiseru što bi ti htjela a što ne.... na tisuće boljih i lijepših glumica čeka svoju priliku....

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala