Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5 koraka za dobar film o Aquamanu
Borba za kraljevstvo mogla bi biti poprilično unosna ako Aquamana usporedite primjerice s Posejdonom

5 koraka za dobar film o Aquamanu

Portal comicbookmovie.com zabavio se tematikom (ne)omiljenog DC lika Aquamana koji je većinom predmet zafrkancije, umjesto da je veliki junak kakvim ga stripovi prikazuju.

Nedavno smo imali prilike čitati kako Geoff Johns, šef kreativnog odjela DC-a želi dostojno prenijeti ovaj lik na veliki ekran jer smatra da ima veliki potencijal. Ovaj zapostavljeni superjunak najveću je katastrofu doživio kroz pokušaj serije čiji je pilot odbijen i nazvan očajnim.

Prema svemu sudeći, Aquman sam na filmu bio bi ogroman rizik, a ništa manji rizik ne bi bio uključiti ga u Justice League. No, Aquaman bi mogao postati jedan od najboljih superjunaka – portal donosi i kako!

1. POKAZATI AQUAMANOVE PRAVE MOĆI

Bili vi njegov fan ili ne, Aquaman ima poprilično cool sposobnosti. Osim što može disati pod vodom, pričati s ribama i morskim stvorenjima, može kontrolirati more i morski život – sve podsjeća na stripovsku verziju Posejdona. Dodajte njegov trozubac i slično kao i Thor eto zanimljivog junaka!

Podvodno kraljevstvo uz specijalne efekte moglo bi samo po sebi biti spektakularno, a dodate li mu mitsku i svima omiljenu Atlantidu dobit ćete nešto što bi sve zanimalo. Dodajte joj i razne političke, ekološke i društvene tonove i uspjeh je zagarantiran!

3. AQUAMAN U NOVOM KOSTIMU

Redizajnirani kostimi superjunaka nisu svima dobro sjeli, no Aquaman je ovdje iznenađujuće pozitivna iznimka. U početku je možda izgledao smiješno, no novom verzijom pred nama je pravi Kralj sedam mora.

4. UZETI ADEKVATNOG I ZANIMLJIVOG ZLIKOVCA

Svaki junak treba dostojnog protivnika. Ako ste čitali stripove onda znate da ih ima poprilično zanimljivih i opasnih – i to je jedan od boljih načina kako predstaviti Aquamana kao pravog heroja!

5. UKLJUČITI MERU

Za razliku od ostalih heroja, Aqumana je oženjen i njegova žena sudjeluje u gotovo svemu. Mera je u stripovima jednako važna kao i sam naslovni lik pa u filmu ne bi trebalo biti ništa drugačije. Ona je mnogo više od lijepe i brižne supruge, ona je kraljica koja štiti i nadahnjuje i srčano brani podvodno kraljevstvo, ponekad i sama. Osim prave ljubavne priče, Mera bi muškom dijelu publike dala dodatni motiv za gledanje, a ženskom dijelu potvrdu ženske samostalnosti!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala