Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO otvara kanal tijekom prijenosa ceremonije Europske filmske nagrade
U kategoriji Europska komedija nominiran je hrvatski film 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana!

HBO otvara kanal tijekom prijenosa ceremonije Europske filmske nagrade

Premium filmski kanal HBO i Inter film Vas pozivaju da pogledate ceremoniju Europske filmske nagrade i podržite hrvatski film koji je nominiran za nagradu Europska komedija 2013. Svećenikova djeca redatelja Vinka Brešana!

Svake godine raznovrsne aktivnosti Europske filmske akademije kulminiraju ceremonijom Europskih filmskih nagrada (popularno zvane Europski Oscar). U ukupno 18 kategorija Europske filmske nagrade svake godine nagrađuju najveća dostignuća europske kinematografije.

Svećenikova djeca našla su se uz rame europskim filmskim hitovima kao što su Sve što trebaš je ljubav danske Oskarovke Susanne Bier te Putnici ljubavnici Pedra Almodóvara, koji su također nominirani u kategoriji Najbolja europska komedija 2013., kao i talijanski film Dobrodošli, predsjedniče! redatelja Riccarda Milanija.

Dodjela nagrada održava se u Berlinu kao i svake druge godine. Ostalih godina, Europske filmske nagrade putuju u: London, Pariz, Rim, Barcelonu, Varšavu, Kopenhagen, Tallinn i Maltu.

Prijenos ceremonije možete pratiti uživo večeras od 20h ekskluzivno na HBO-u koji će za ovu prigodu biti otvoren svim gledateljima MaxTV-a, Evo TV-a, Total TV-a, OptiTV-a, H1 TV-a i Terrakoma.

Skraćena snimka ceremonije će se prikazivati u subotu 14.12. u 18:30h, kada će HBO kanal ponovno biti otvoren svim gledateljima MaxTV-a, Evo TV-a, Total TV-a, OptiTV-a, H1 TV-a i Terrakoma.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala