Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte prvi 'Hobit: Smaugova pustoš'
Ulaznice za pretpremijernu projekciju u pretprodaji od petka 29. studenog samo u CineStaru!

Pogledajte prvi 'Hobit: Smaugova pustoš'

Foto: Blitz

Od sutra, 29. studenog, u CineStaru će započeti pretprodaja kino ulaznica za pretpremijerno prikazivanje filma HOBIT: SMAUGOVA PUSTOŠ, projekciju koja će se održati u noći sa srijede 11. na četvrtak 12. prosinca u ponoć i jednu minutu (datumski: u četvrtak 12.12. u 00:01h!).

Svi koji žele prvi pogledati spektakularni drugi dio trilogije Petera Jacksona svoje će ulaznice moći kupiti (od ovoga petka u pretprodaji samo u CineStaru na blagajnama kina i online (putem smartphone aplikacije i na web stranici CineStara).

Hobit: Smaugova pustoš nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa (Martin Freeman) na putovanju u društvu Čarobnjaka Gandalfa (Ian McKellen) i trinaest Patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom (Richard Armitage) u epskoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora.

Nakon što uspijevaju preživjeti početak neočekivanog putovanja, članovi Družine nastavljaju prema istoku, a na putu će sresti Mjenjolika Beorna (Mikael Persbrandt) i Velike paukove u zloglasnoj i opasnoj šumi Mrkodol.

Nakon što pobjegnu Šumskim vilenjacima, hrabri junaci kreću prema Jezergradu i naposljetku stižu do Pustogore, gdje će se suočiti s najvećom opasnošću, bićem strašnijem od bilo kojeg živućeg stvora koje će testirati ne samo njihovu hrabrost već i snagu njihova prijateljstva te koliko je uopće bilo mudro poći na ovakvo putovanje – zmajem Smaugom (Benedict Cumberbatch)...

U ostalim ulogama ćemo gledati Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Ken Stott, James Nesbitt, Orlando Bloom, Manu Bennett, Hugo Weaving, Christopher Lee, Aidan Turner, Andy Serkis, Stephen Fry i mnoge druge.

Film Hobit: Smaugova pustoš u hrvatska kina dolazi u četvrtak 12. prosinca!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala