Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napravite trailer za 'Lego Film' i osvojite bogatu novčanu nagradu!
Warner Bros. je u suradnji s Tongalom napravio natječaj vrijedan 20,000 dolara u kojem i vi možete sudjelovati

Napravite trailer za 'Lego Film' i osvojite bogatu novčanu nagradu!

Ako mislite da baš vi možete napraviti odličan trailer za Lego Film, Warner Bros. ne samo da odobrava tu ideju, nego će je i bogato nagraditi!

Iako filmski studiji ponekad autorski napravljene trailere uklanjaju s interneta, ovaj put ne samo da to neće biti slučaj, već ćete biti plaćeni za dobar rad.

Warner Bros. je tako u suradnji s reklamnom agencijom Tongal objavio tekst natječaja vrijednog 20,000 američkih dolara: pobjednik osvaja 12,000, drugo mjesto 5,500, a treće 2,500 dolara.

Pravila su stroga i konkretna: treba snimiti trailer dužine 60 do 150 sekundi koji treba biti što sličniji (remake) službenom. I vi se možete poslužiti poznatim kockicama, ali možete koristiti CGI, pravu akciju, kako god vam je drago! Ne smijete se služiti nasiljem, psovkama, likovi ne smiju koristiti alkohol i cigarete, sve treba biti u pozitivnom tonu i na engleskom jeziku.

Video možete uploadati tako što ćete se registrirati na Tongal stranici nakon čega provjerite sve detalje, upute i pravila za natječaj Lego Film. Nakon što se registrirate moći ćete otvoriti obrazac za upload videa!

Osim što možete osvojiti dovoljno novaca da opskrbite i sebe i cijelu obitelj slavnim Lego kockicama, Warner Bros. će pobjedniku posvetiti i nešto prostora na službenoj Facebook stranici Lego Filma.

Natječaj je otvoren do 6.1., a dobitnici će biti objavljeni 24.1. Lego Film u američka kina stiže 7.2.2014.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala