Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arnold Schwarzenegger izigran u traileru za napetu akcijsku dramu 'Sabotage'
Prve reakcije na trailer su jako pozitivne pa nas prema svemu sudeći čeka odličan film!

Arnold Schwarzenegger izigran u traileru za napetu akcijsku dramu 'Sabotage'

Otkad se Arnold Schwarzenegger vratio snimanju filmova pretežno je razočarao i kritiku i publiku, no napeti Sabotage mogao bi ispasti prilično uspješan i unosan na kino blagajnama!

David Ayer, redatelj Posljednje patrole i scenarist Dana obuke koji je Denzelu Washingtonu donio Oscara, donosi nam napetu kriminalističku akcijsku dramu koja vrvi poznatim imenima. Osim bivšeg guvernera tu su neprepoznatljivi Sam Worthington (Avatar), opasna Mireille Enos (Ubojstvo), Joe Manganiello, Olivia Williams i Terrence Howard.

Priča se odvija oko elitne i uigrane DEA ekipe koja ostvaruje posao iz snova uhićenjem vođe kartela i zaplijenom desetak milijuna dolara. No, svaki član se nađe u smrtonosnoj opasnosti nakon što vlada otkrije da je novac ukraden, a prema svemu sudeći krivac je netko od Schwarzeneggerovih prijatelja i kolega...

Ako se pitate zašto niste čuli za ovaj potencijalni hit to je zato što je tijekom razvoja projekt mijenjao nazive. Originalno nazvan Ten, nakon toga Breacher (prema Schwarzeneggerovom liku) da bi naslov opet vraćen na Ten s kojim je i ušao u produkciju u listopadu prošle godine tako da trenutno nikome nije jasno kad je projekt dobio svoj konačni naslov Sabotage.

Schwarzenegger ovaj put možda nije rekao "I'll be back", ali zato možemo čuti jedno drugo, jednako napeto 'obećanje': "I'm gonna destroy them!"

Zašto Sabotage toliko obećava provjerite u traileru, a film se u kinima očekuje sredinom travnja 2014. godine.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala