Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ben Affleck će biti odličan Batman!
Christian Bale je s fanovima podijelio i kako je nastao njegov poznati glas Viteza tame

"Ben Affleck će biti odličan Batman!"

Oskarovac Christian Bale koji je posljednjih nekoliko godina bio poznat i kao Batman, progovorio je što misli o Benu Afflecku koji je 'naslijedio' tu ulogu.

Kako je nedavno Warner Bros. objavio ekskluzivan set trilogije Viteza tame (The Dark Knight Trilogy: Ultimate Collector's Edition) u čijim se dodacima nalaze neke snimke s audicije bila je to idealna prilika postaviti ovom velikom glumcu nekoliko pitanja.

"Na audiciji su me stavili u odijelo Vala Kilmera koje mi uopće nije pristajalo. Osjećao sam se kao kreten. Izgledao kao šišmiš. Sam sebi sam rekao da ne mogu biti tako obučen i istovremeno pričati normalnim glasom, morao sam probuditi 'zvijer' u sebi. Imao sam sreće i ljudima se svidjelo, moja supruga je mislila da zbog toga nemam šanse", otkrio je Bale za MTV kako je nastao njegov poznati glas.

"Taj glas nije za svakoga. Ben će napraviti nešto drugo. Prisvojit će Batmana na svoj način. Želim mu sve najbolje i stvarno se veselim vidjeti ga u toj ulozi, on je iskusan glumac i filmaš. Jedini i najvažniji savjet koji imam za njega je da si osigura da može normalno na wc da mu ne treba neprestana pomoć sa skidanjem kostima", iskren je Bale.

"Nolanov i moj projekt je gotov, znalo se to i tome nema povratka. Uloga je trebala pripasti nekome drugome, a isto to će jednog dana reći i Affleck!"

"Sjetite se samo 5-godišnjeg Milesa Scotta kao BatKida za kojeg je San Francisco na jedan dan postao Gotham City. To je poanta. Nije bitno koji glumac glumi Batmana. On je simbol, puno veći od bilo kojeg glumca!", pametno je završio Christian Bale.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala