Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nabrijani novi trailer za 'Need for Speed'
Aaron Paul nije više samo Jesse Pinkman, a 'Need for Speed' mogao bi biti veliki hit u kinima

Nabrijani novi trailer za 'Need for Speed'

Prvo smo imali priliku gledati ekskluzivne kadrove sa snimanja, onda je izišao prvi trailer, a jučer smo dobili drugi, nabrijani trailer od 2 i pol minute za Need for Speed.

Akcijski film koji se temelji na istoimenoj poznatoj igrici prati Tobeya Marshalla (Aaron Paul), automehaničara i mladog uličnog trkača koji nakon izlaska iz zatvora odlazi u osvetničku potragu za partnerom zbog kojeg je nevin završio na odsluženju kazne.

Paul i ostala ekipa koja je radila na filmu rekli su kako je posebnost što su akcijske scene praktično snimane jer se maksimalno pokušao izbjeći CGI.

"Scott (Waugh, redatelj) mi je prije nego sam prihvatio ulogu rekao da želi da ja vozim. Ja sam trebao sve odraditi, snimiti akcijske scene, nikakve računalne simulacije. Oduševilo me to i naravno da sam pristao. Zato mislim da će publika vidjeti i cijeniti to, reći će: 'Ajme, oni su to stvarno napravili!' I stvarno jesmo, bilo je genijalno", izjavio je Paul za Movieweb.

Uz Paula u filmu ćemo gledati Dominica Coopera, Imogen Poots, Ramija Maleka, Kida Cudija, Michaela Keatona i buduću zvijezdu 50 nijansi sive Dakotu Johnson.

Dosad se na film gledalo kao na samo još jedan u nizu loših ekranizacija igrica na velike ekrane i/ili kopiranje popularne franšize Brzi i žestoki. Pogledajte novi trailer i prosudite sami, a Need for Speed u kinima očekujemo 14.3.2014.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    1 0
    SilkyCoco silkycoco @ 20.11.2013. 9:03

    Meni je isto drago zbog Aarona Paula. Jako mi je simpatičan glumac i ulogu Pinkmana mi je odlično odradio. Zato mi je teško zamisliti ga ne kao takvoga, ali treba biti strpljiv.

    pandaboy @ slažem se s tobom, baš zbog nostalgije prema seriji i već navedenoj vlastitoj problematici promatranja glumca u drugoj ulozi, lagano ću si zamisliti da je ovo nastavak serije. 

    Bilo kako bilo, veselim se ovom filmu, voljela bih da uspije i da ne podsjeća previše na Brze i žestoke... 

  • #5
    0 0
    cala cala @ 20.11.2013. 0:14

    ovaj filmić po mom sudu vjerojatno neće biti dostojan jessea pinkmana iz razloga što su mi i filmovi poput brzi i žestoki bljutavi i bez ukusa

  • #4
    0 0
    AD94 ad94 @ 19.11.2013. 23:13

    Ovo će bit nešto kao brzi i žestoki,tako da ne očekujem previše.

  • #3
    2 0
    LordAdamko lordadamko @ 19.11.2013. 22:23

    iskreno mislim da ce film bit pun ljepih scena auta i akcije i nista vise...dobro moza pokoju dobru tetu isto vidimo

    ako neko ode s tim na umu pogledat film nebi se trebo razocarat...

  • #2
    4 0
    pandaboy pandaboy @ 19.11.2013. 22:09

    Neslužbeni nastavak "Breaking Bad"-a, Jesse Pinkman pobjegne, promijeni identitet i postane zvijezda ilegalnih utrka :P Ali ozbiljno, dobar glumac, drago mi je da dobiva sve više uloga :)

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala