Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney dan na RTL-u!
Subota, 16.11. u potpunosti je posvećena aktualnim izdanjima Disneyeve produkcije

Disney dan na RTL-u!

Foto: RTL

Dan namijenjen cijeloj obitelji sadržavat će filmski maraton animacije, fantazije, komedije i mjuzikla. Započinje u ranim jutarnjim satima i završava u kasnim večernjim na RTL Televiziji!

Disneyeva kolekcija animiranih i obiteljskih filmova najbolja je u svijetu stoga nas očekuje filmski dan iz snova!

Sofija Prva, 7:30h

Dan iz snova započinje uspješnom animiranom serijom Sofija Prva kojoj Disney poklanja veliku pozornost. Sofija je prva latino princeza ikada koju je na Disneyevom kanalu u premijernoj epizodi u studenom prošle godine gledalo 5,2 milijuna djece!

Phineas i Ferb: Iza druge dimenzije, 8:45h

Dugometražni animirani film Disney je 2011. godine snimio prema istoimenoj animiranoj seriji, a svojom je premijerom na Disney kanalu privukao čak 7,6 milijuna gledatelja. Film nas upoznaje s Phineasom i Ferbom koji slave petu godišnjicu od kada su dobili svog ljubimca, kljunaša Perryja. U međuvremenu, Candance se protivi što Jermy ide na koledž, ali uz pomoć Stacy pokušava taj odlazak prihvatiti kao odrasla osoba.

Ledena princeza, 10:35h

Jutarnji program završava Ledena princeza, obiteljska komedija koja kombinira sportsku priču, tinejdžerske dvojbe, pubertetske probleme i pobune te roditeljsku tvrdoglavost. Vješto osmišljen scenarij privući će čitavu obitelj, a glumačka postava vještom izvedbom također je pripomogla da film ocijenimo odličnom ocjenom; Michelle Trachtenberg, poznate Joan Cusack i Kim Cattrall odradile su odličan posao.

Legenda o medvjedu, 12:45h

Maraton se nastavlja u popodnevnim satima kad gledamo toplu priču o toleranciji, razumijevanju i ljubavi. Nominiran za Oscara 2003. godine, crtić Legenda o medvjedu je izgubio od Potrage za Nemom, što ne umanjuje činjenicu da se radi o jednom od ponajboljih animiranih djela posljednjih desetak godina iz Disneyeve tvornice. To je priča o dječaku koji, da bi postao muškarac, prvo mora postati… medvjed.

Pasja sudbina, 14:30h

Nakon animacije uživat ćemo u Pasjoj sudbini. Obiteljski Disneyev klasik Kudravko iz 1959. godine, u kojem se dječak ponekad pretvara u psa, u novom tisućljeću doživjela je duhoviti remake sa zabavnim Timom Allenom. U ovoj odlično prihvaćenoj komediji velika holivudska imena poput Kristin Davis, Danny Glover i Robert Downey Jr. prave društvo Timu koji se još jednim iskazao kao sjajan komičar.

Teen Beach Movie, 16:20h

Simpatičan Disneyev teen mjuzikl vodi nas na putovanje kroz vrijeme u surferske i opuštene 1960-e, u svijet plesa, pjesme i romanse. Snimljenu u Puerto Ricu, ovu glazbeno-plesnu maštariju o filmu u filmu, premijerno je u Americi pogledalo čak 13,5 milijuna gledatelja. Priča nas upoznaje s McKenzie 'Mack' i njezinim dečkom Bradyjem, obožavateljima mjuzikla West Side Story. Jednog jutra, prije odlaska u internat, Mack i Brady odluče surfati, a val koji 'zajašu' tajanstveno ih transportira u West Side Story u 1962. godinu...

Vrlo zapetljana priča, 20:00h

Za udarni termin u 20 sati, Disney i RTL spremili su TV premijeru i blockbuster Vrlo zapetljana priča koja je djelomično nastala prema priči braće Grimm Zlatokosa. Uvjeren u šarm klasično crtanih filmova, producent Glen Keana želio je stvoriti hibrid 3D-a, tj. digitalne animacije i rukom crtanih filmova, s namjerom da unese toplinu u digitalni svijet. Nakon šest godina, koliko je bilo potrebno da kompjuterska animacija dobije humanu dimenziju, tj. čaroliju klasičnih bajki, nastala je ova impresivna animacija, jedan od najistaknutijih i najljepših Disneyevih crtića ikada, koji je za naše najmlađe sinkroniziran na hrvatski.

Priče za laku noć, 22:00h

Disneyevu subotnju večer završava obiteljska fantazija Priče za laku noć, raskošna Disneyeva pustolovina u kojoj sudjeluje jedan od najpopularnijih komičara današnjice Adam Sandler, a društvo mu pravi slatka Keri Russell (Felicity).

Rezervirajte dan pred malim ekranom i gledajte Disney dan na RTL Televiziji 16. studenog!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    Noraaa noraaa @ 3.12.2013. 15:04

    Superrrr :)

  • #3
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 15.11.2013. 19:42

    woohoo! :) još samo da je više crtića a manje igranih filmova...oh well, you can't have everythin' :)

  • #2
    0 0
    gorlock gorlock @ 15.11.2013. 19:42

    Odlično složena Disney subota na RTL-u.

    Budući su dobro potkovani, vjerujem da će njihov novi kanal RTL kockica biti pravi hit među mladima (najbolje je to što će biti dostupan svima, a ne u nekakvim tv paketima raznoraznih platformi). 

    Neslužbeno - program bi sa emitiranjem trebao krenuti u siječnju 2014 (trebao je 01.11.13.)

    @silkycoco, svakako pogledak Vrlo Zapetljanu priču ali i Legednu o medvjedu.

  • #1
    2 0
    SilkyCoco silkycoco @ 15.11.2013. 10:04

    Dan za djecu i onu malo veću, treba toga više! Jako me zanima ova Vrlo zapetljana priča, možda je konačno i pogledam...

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala