Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glumac iz serije Girls kao Nightwing u Batman Vs Superman?
Postavlja se pitanje je li uvođenje Batmanovog pomoćnika uopće dobra stvar

Glumac iz serije "Girls" kao Nightwing u "Batman Vs Superman"?

Foto: HBO


Zvijezda HBO-eve tv komedije je navodno prvi izbor za ulogu Dicka Graysona aka Nightwinga (prvog Robina). No, sudeći prema napisima The Warpa, u utrci za istu ulogu su još navodno dva, za sada još neotkrivena glumca. Fanovi baš i nisu zadovoljni tom informacijom jer svako dosadašnje uvođenje Batmanovog pomoćnika nije baš dobro prošlo, a neki pak tvrde kako bi se na taj način mogla nepotrebno skretati pozornost sa Supermana.

Studio Warner Bros trenutno je odbio komentirati ove glasine, no nekako očekujemo da će se se ipak po tom pitanju oglasiti.

Podsjetimo kako se svojevrsni nastavak “The Man of Steel-a” očekuje 2015. godine u kojem se Henry Cavill vraća kao Superman, a Ben Affleck dobio je čast utjeloviti Batmana. Zack Snyder, zahvaljujući uspjehu prvog dijela režirat će i spomenuti, "Batman Vs Superman" film.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 1
    karter karter @ 10.11.2013. 11:22

    Hoćemo i zelenu lanternu u izvedbi reynoldsa i aquamana (matt damon ako je već affleck batman, a može i pattison - ako bude pattison onda wonderwoman mora biti kristen stewart). Uz to mislim da bi u ovom man of steel 2 ili batman vs superman moglo se usput predstaviti i flasha (moji favoriti justin bieber ili justin timberlake, može i onaj bruno mars). Tako da slijedi kompleksna epska drama koja će izaći s mnogo elemenata izvan granica filma o superheroju. s goyerovim scenarijem i režijom snydera mogli bismo imati kandidata za berbu raznih nagrada, zlatnih malina, mtv-jevih bisera, people choice awarda i inih. Kurljenkova nije loš izbor za wonderwoman (mislim da će jedno vrijeme voditi po podjebavanjima na netu), međutim mislim da može i bolje (naravno ukoliko ne odaberu stewart-onda ne treba više tražiti)

  • #4
    2 0
    taurus taurus @ 10.11.2013. 0:41

    Superman ima svoj samostalni film,Batman će svoju novu verziju započeti sa ovim Bat vs Sup filmom jer znamo o njemu dosta i nema potrebe za novi origin story.Batman i Superman zajedno su poznati kao Worlds Finest i postoji dosta sjajnih priča o njihovoj saradnji kao i antagonizmu u stripovima kao i u animiranim filmovima i toga se scenaristi trebaju držati.Dakle,u mjesto guranja nepotrebnih likova koji neće imati dovoljno minutaže za karakterizaciju potrebna je kompleksna priča o zamršenom odnosu ova dva junaka uz možda Luthora koji bi nešto zakuhao pomoću preostale Krypton-ovske tehnologije (Braniac npr).

  • #3
    0 0
    zolee009 zolee009 @ 10.11.2013. 0:19

    nek se ugledaju na Marvel pa prvo izbace par filmova za početak radnje o tim junacima, pa zajednički, itd.

  • #2
    2 0
    taurus taurus @ 9.11.2013. 22:18

    Do sada sam  "branio" vijesti koje se pojavljuju vezane za ovaj film ali ovu ne mogu.Robin mi je infantilan i bezvezan lik pa makar se zvao i Nightwing i kao takav uopšte nema mjesta u filmu u kojem ćemo konačno vidjeti Batman-a i Superman-a zajedno.Postoji toliko dobrih priča koje bi uz male izmjene mogli ekranizirati i pretočiti u sjajno filmsko ostvarenje ali niti jedna ne uljučuje ovog čudesnog momčića ili kako ga već zovu.Nadam se da će ostati pri inicijalnoj ideji i dati nam kompleksan i zanimljiv film o dva najpoznatija strip junaka.

  • #1
    2 0
    pandaboy pandaboy @ 9.11.2013. 22:04

    hahahahaha, sure, why not?! Nakon Batmana i (možda) Wonder Woman...nek' ubace još par heroja pa da odmah naprave i taj obligatorni Justice League film i zgotove sa cijelom pričom :P Znam da im se žuri no ovo postaje već presmiješno :D

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala